avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plângere penală pentru nerespectarea hotărârii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plângere penală pentru nerespectarea hotărârii judecătorești cu privire la plata pensiei de întreținere. Cât de repede credeți că se vor lua măsuri?

Buna ziua ,la data de 19 aprilie am facut o plângere penală pentru nerespectarea hotărârii judecătorești cu privire la plata pensiei alimentare,inculpatul neplătind 2 ani de loc pensia,iar în ultimi 3 ani de câteva ori pe an!cat de repede crede.ti ca se va lua măsuri cu privirea la această plângere?multumesc
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă dau satisfacţie, vă răspund, ca să vă puteţi lăuda cu premoniţia dvs., care nu dă greş niciodată - oare cine vorbea aici şi aiurea de "personalitatea narcisistă"?
În rest, sunteţi integrată perfect în grupul la care aţi aderat, sunteţi reprezentativă, felicitări!
Gura lumii nu o astupi niciodată şi oricât ai dori o dezminţire, îndoiala rămâne. Uneori, e mai bine ca explicaţiile să vină cât mai târziu, pentru menajarea copilului. Fiindcă tot gura lumii poate spune că tata e un tâlhar şi mama o prostituată sau hoaţă, ce facem, dăm toată ziua dezminţiri?
Până una-alta, dvs., aici, aţi învinovăţit mama, conform directivelor grupului dvs.
Adevăruri sunt multe în lumea asta, trebuie să ai doar ochi să le vezi şi putinţa de a prelucra ceea ce vezi, ceea ce nişte membri ai unei secte, îndoctrinaţi, nu au cum să vadă.
În rest, repet, sunteţi omul timpurilor noi, aşa cum vedem azi la tv, pe reţele sociale, unde epitetele şi injuriile la adresa participanţilor la discuţii sunt la ordinea zilei. Unde e delicateţea femeii, a mamei?
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2018
Martonze, utilizator
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
La care adrese sa inceteze sa atarne persoana de care generic vorbiti? la cea a copilului, nu? Totodata, o persoana cu trasaturile dvs nu are caderea sa-mi dea nici macar o indicatie de strada din Bucuresti, asa ca lasati sfaturile ca nah, nu e cazul.
againstPAS, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va dau sfaturi. Sfaturile sunt pentru oameni cu mintea suficient de sanatoasa si deschisa sa le poata primi. "Starea" dvs, sub toate aspectele ei, nu va face un personaj de la care sa-mi doresc recunoastere, asta daca mi-as dori de la cineva. Nu sunteti pe lista mea de membri ai fun clubului personal asa ca nu ma zvarcolesc spre a ma califica la a va da sfaturi. Sfaturi ati primit pana acum si rezultatul lor e vizibil: Scrieti plangeri si pe forum iar copilul va tranteste usa in nas. Bune sfaturi, bun cap, spumoasa judecata!.
Cat priveste atarnatul, e o alegere cum tocmai dvs spuneati. La fel cea de a scrie la 15.30 ora de munca pentru orice om cu viata reala nu de forum si de justitiabil! e tot o alegere, conforma cu posibilitatile (alegi din ce ai). Dar parca scriati ca acel copil nu va vorbeste niciodata si va tranteste usa in nas. Va place, caci nu m-ar mira, sunt unii carora le place "in freza", sau vreti sa va asigurati ca aduceti copilul in stare de lehamite totala ?
proastasatului, utilizator
Am inteles. Un parinte ce vine la copilul sau nu are cum sa-l aduca in stare de lehamite totala. Un copil crescut normal (adica neabuzat) nu are motive sa nu vorbeasca cu celalalt parinte sau sa ii tranteasca usa in nas, Si mai ales parintele de care vorbim este adorat efectiv de toti copiii, din familie si nu numai. Nu va e scarba de ce faceti, asa din cand in cand? Si cu asta din nou urmeaza o pauza ca pana la urma viata chiar este frumoasa, mai ales departe de niste persoane toxice.
againstPAS, utilizator
Eu nu va fac nimic. Nici macar nu va cunosc, spre fericirea mea. Iar daca considerati familia materna a copilului dvs "toxica" (desigur ca asta nu e alienare) de ce sunteti pe usile lor?
Un parinte ce vine la copilul sau nu are cum sa-l aduca in stare de lehamite totala.

Ati stabilit dvs asta CONTRAR reactiilor copilului pe care le descrieti pe aici?
Eu zic sa va mai ganditi. Mai ales cand nu auziti vorbele acelui copil dupa ce va tranteste usa in nas! Sa stiti ca cel putin teoretic exista copii care au programe frumoase in fiecare week end, doar ca in unele mama le spune nu plecam nicaieri ca sambata vine tata. Cam cum credeti ca se "bucura" acel copil? Poate spune "Dar de ce mai vine daca eu ii spun ca nu vreau cu el, de ce nu pot pleca la mare sau la munte din cauza lui?" Nu zic ca asa ar spune si copilul dvs, dar nici exclus nu e, sau e?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizită minor nerespectat de tata. există metode de a-l obliga să se conformeze hotărârii judecătorești? Bubbles2017 Bubbles2017 Buna seara ! Daca tatal copilului nu respecta programul de vizita hotarat de instanta judecatoreasca ce se intampla in acest caz ? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Cum e legal - procedura respectare program de relatii personale Martonze Martonze Bună ziua, Vă rog să-mi spuneţi, cum este legal să procedez, ca să nu fiu acuzată de nerespectarea programului de relaţii stabilită prin sentinţă ... (vezi toată discuția)