avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plângere penală pentru nerespectarea hotărârii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plângere penală pentru nerespectarea hotărârii judecătorești cu privire la plata pensiei de întreținere. Cât de repede credeți că se vor lua măsuri?

Buna ziua ,la data de 19 aprilie am facut o plângere penală pentru nerespectarea hotărârii judecătorești cu privire la plata pensiei alimentare,inculpatul neplătind 2 ani de loc pensia,iar în ultimi 3 ani de câteva ori pe an!cat de repede crede.ti ca se va lua măsuri cu privirea la această plângere?multumesc
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Martonze a scris:

Mai mult, un copil mărişor deja, în vârstă de 16 ani, i-a spus mamei sale să nu se îngrijoreze că are de plătit prnalizări , va merge el la lucru în vacanţă , ca să aibă din ce trăi şi îşi face planuri cum să-l pedepsească pe aşa numitul tata când va fi adult.

Superb. Ce sa-ti doresti mai mult tu ca mama decat un asemenea comportament al copilului? Doamne fereste.

@ps: nu mai bine lasa mamele copiii cu tatii in "vacantele de lux"? da apropo, nu parca erau toti ratati, maidanezi ce nu aveau nicio preocupare decat sa atarne pe la usi, fara casa, masa bla bla bla. Nu parca erau tatii obsedati de mame si invidiosi nevoie mare, hartuitori si pandaci? Ca parca pare ca mamele urmaresc conturile de socializare ale tatilor din ce relatati aici. Deci atarna la usa mamei intr-o lipsa crasa de preocupare sau pleaca in concedii de lux? Sunt niste aurolaci ratati maidanezi sau merg in vacante de lux? Ne confuzati zau.
Ultima modificare: Luni, 21 Mai 2018
againstPAS, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
againstPAS, ce vă nemulţumeşte? Că merge copilul la lucru ca să se susţină, fiindcă mama are de susţinut pe tata cu bani? Sau că la 18 ani, copilul nu-l va mai băga în seamă pe stradă?
Aspectele pe care le criticaţi mai sus nu se exclud, sunt indivizi care îmbină utilul cu plăcutul: şi urmărirea fostei cu şicanarea ei, şi profitul de pe urma viitoarei "foste", de preferinţă viitoare mămică a fericitului tătic, care poate să o ia de la capăt cu ea. Fiindcă-nu-i aşa?- dreptul la relaţii este doar un drept, nu şi o obligaţie, aşa că are timp şi de distracţie, şi de atârnat la uşi.
Martonze, utilizator
Nu confuzez pe nimeni agpas, mai putin pe cei incapabili sa-si ordoneze in minte fie si 2 ganduri.
Multi ratati incapabili, cum ii numiti, cu vieti de esec fac concedii de lux pe banii altora. Sunt plinele emisiunile tv de astfel de exemple. Iar cand ratarea merge pana la prostia crasa a postarilor pe fb e pacat sa nu folosesti imbecilitatea celor care ti le pun la dispozitie. Nu-i nimic confuz aici. E foarte simplu. Atat!
In plus, cine a zis ca toti tatii sunt ratati sau maidanezi, cum spuneti dvs. De altfel, cei care sunt acuzati pe nedrept de un astfel de "statut" il pot cu usurinta contrazice prin exemple concrete de reusita personala profesionala. Cel acuzat poate pune pe masa un CV articulat si sa vedeti cum se risipesc dubiile si sustinerile mincinoase. Dar nu e cazul, nu-i asa? Asa ca o "atarnare la usa" e tot ce-i mai ramane, nu?
Cat priveste afirmatia dvs:
Superb. Ce sa-ti doresti mai mult tu ca mama decat un asemenea comportament al copilului?

E tare simplu: Mama ar ramane cu dorintele ei nebune DACA dragul si folositorul tatic n-ar cere EL amenzi. Daca ne uitam atent, in opinia unor atarnatori, ca sa va citez,mama s-a dat singura in judecata. Doar ea e de vina, tatal niciodata. Sexul tare (de cap) a devenit victima de serviciu! hahaha. Neavand sange in instalatie, cum sa asume sexul tare ca macar cererea de amenzi apartine tatalui, cand, asemeni eunucului, poate incerca si pe asta a o pasa pe spatele mamei. Ea a cerut sa fie amendata, ea a cerut sa-i dea bani tatalui, ca parte a abuzului, alienarii, indepartarii si toate lozincile gretoase ale incapabililor. . Si uite asa se aleg unii (fortati desigur de mame) cu bani nemunciti, bani pe care un rupt in dos nu i-ar avea niciodata (mai ales cand n-are casa si umbla cu masini de pomana, date de prietenii la care atarna sau altele asemenea, nu-i asa?)

ps: gresesc sau exista un interval de timp peste care unii nu pot trece fara sa si-o mai fure? si atunci scriu ineptii ca sa aiba parte de raspunsuri si deci sa-i mai bage cineva in seama, fie si pe un forum, daca in viata de zi cu zi s-au plictisit toti sa-i asculte aceleasi jelanii! (persoanele de fata se exclud)
proastasatului, utilizator
E relaxant din cand in cand sa mai raspunzi unor tampenii. Nu am mize personale și nici nu am cum sa mi-o “fur” mai ales de la o persoana ca Dvs. Cât despre urmărirea fostului pe rețele de socializare, lol, get a life. Deci fostul merge pe banii altora in vacanța, alții ii dau mașini, hm, e o blonda botoxata fostul? Auziți, nu mai bine va vindecați puțin la cap și învățați sa trăiti normal? Nu pt Dvs, da așa, pentru cei in formare de pe lângă.
Mie personal mi s-ar părea grotesc ca al meu copil sa aibă sentimente de răzbunare fata de orice persoana, darămite fata de taso. Da fiecare cu propriile alegeri.
againstPAS, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Blonda botoxata? Zau daca as fi gasit o asemanare mai potrivita. Mi-ati dat o idee! Ca omul tot vantura cum biletele de avion i le cumpara nu stiu cine, masina i-a dat-o cu imprumut un altul, pentru pescuit sau ceva asemnator, nu-mi mai amintesc, iar ii daduse cineva de pomana etc. Asa ca bine ziceti, o adevarata cocota! (in loc de un c.v de intelectual) hahaha.
si asta e tare, zau ca asta seara sunteti inspirat:
Mie personal mi s-ar părea grotesc ca al meu copil sa aibă sentimente de răzbunare fata de orice persoana, darămite fata de taso

Prin "taso" intelegem ce? material genetic plus pomeni de bani impanate cu plangeri?
Asta o fi definitia lui "taso" doar la unul care n-avut si nici n-a inteles ce-i aia!
Dar luatul de bani de la gura copilului cum vi se pare? Angelic?
nici nu am cum sa mi-o “fur”

Nu ma refeream desigur la dvs, ci la fostul meu, care tocmai si-a luat-o unde spera mai mult si mai mult, spera el din toti rarunchii lui betejeti ca ma "infunda", cand colo, ce sa vezi? dauna totala!
proastasatului, utilizator

Alte discuții în legătură

Program de vizită minor nerespectat de tata. există metode de a-l obliga să se conformeze hotărârii judecătorești? Bubbles2017 Bubbles2017 Buna seara ! Daca tatal copilului nu respecta programul de vizita hotarat de instanta judecatoreasca ce se intampla in acest caz ? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Cum e legal - procedura respectare program de relatii personale Martonze Martonze Bună ziua, Vă rog să-mi spuneţi, cum este legal să procedez, ca să nu fiu acuzată de nerespectarea programului de relaţii stabilită prin sentinţă ... (vezi toată discuția)