Aşa este , doamna When, copilul a fost alienat încă din burta mamei şi continuă alienarea, eu propun consiliere psihologică pentru copil şi după consiliere, luarea din mediul alienator şi plasat la cel care, cu responsabilităţi legale egale cu ale userului, spune :
Asta ati scris mai sus dupa care ati zis la ultimul pot ca :
Nu ţin să mă bag în seamă cu dvs., eu îi explicam userului cum este privită situaţia dumneaei în instanţe şi cum poate fi exploatată de nişte indivizi care se folosesc de calitatea de părinte, în beneficiul lor personal.
Nu tineti sa va bagati in seama insa imi raspundeti mie la intrebarea adresata mamei doar ca sa ii explicati userului despre cum e situatia cu anumiti indivizi?????????
When, este logic ca un copil să se adapteze condiţiilor de viaţă în care creşte
De cand teama si izbucnitul in plans sunt in opinia dumneavoastra o adaptare la conditiile de viata in care creste?
Dar iată, apar judecători ca domnia ta, care sugerează să fie luat copilul cu japca, eventual în sac de forţă, dacă nu vrea să plece cu un străin.
Aberati. Unde anume la acest topic am sugerat eu sa fie luat copilul cu japca?
În cazul d-nei @l€x, îi sugeraţi mamei să-i dea explicaţii despre tatăl inexistent
Nu doamna, nu am zis sa dea explicatii ci sa spuna adevarul. Ca are un tata care insa nu stie sa iubeasca si nu a invatat cum sa se comporte cu el. Ca este tatal cel care are anumite probleme insa ca el este un copil iubit si absolut minunat.
dvs. subestimaţi inteligenţa copiilor, deşi aveţi copil, ar trebui să conştientizaţi asta.
Iar concluzia asta ati tras-o din sfatul meu de a spune copilului adevarul? Tocmai, ca imi respect copilul, daca as fi in situatia doamnei nu as astepta sa afle de la prietenii din parc care e tatal lui. Asta nu e respect chit ca mama a avut cele mai bune intentii.
Martonze, tineti atat de mult mortis sa ma contraziceti ca nu mai realizati enormitatile pe care le scrieti.
Tocmai, ca un copil e inteligent si realizeaza ca are si mama si tata si vede ca simpla mentionare a acestui cuvant trezeste panica la el in casa, atat de mare incat nici nu se discuta si afla din discutiile de pe la colturi ce si cum. Si e baiat, va creste si va deveni barbat si poate nu isi va intemeia o familie pentru ca in subconstient mereu va asocia ideea de tata cu frica si teroare. Asta e adevarul si asta e normalitatea lui si atunci ar trebui tratata ca atare.