Iata ce ati scris dvs
Este cel puțin surprinzător ca unii considera pe acest forum juridic ca anumite informații din Codul penal sunt “adevărate” si altele nu
si ceea ce am scris eu:
Ultima preocupare a parchetelor este infr de nerespectare a programului de vizitare.(probabil una din putinele infr pe care le pricep, daca te uiti la sirul nesfarsit de achitari din dosare cu infr adevarate)
Deci contrar realitatii (ca de obicei) faceti sustineri chiar impotriva celor ramase scrise!
Aceasta e o constatare ingrijoratoare, nu o jignire!
Mai mult decat atat, ce am scris eu referea la tipul de infractiuni de care se dovedesc capabili unii procurori sa instrumenteze, nu ca infractiunile ar fi adevarate sau nu! Asta e fie un dernaj, fie un analfabetism!
Cat priveste afirmatia dvs:
Asta cu negru sub unghie in viata copilului ar trebui sa tragă niște semnale de alarma nu sa va determine sa jubilați pe forumuri.
Marturisesc ca nu ma face sa jubiliez, cu atat mai putin nu imi trage vreun semnal de alarma, deoarece, in cazul meu, care nu e nici pe de parte reprezentativ pentru toate cazurile, absenta din viata copilului a unui neispravit n-are de ce sa ma ingrijoreze, ci din contra!
alți practicieni.
Ziceti? Care alti? Care practicieni? Practicieni a ce? hahaha