avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plângere penală pentru nerespectarea hotărârii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plângere penală pentru nerespectarea hotărârii judecătorești cu privire la plata pensiei de întreținere. Cât de repede credeți că se vor lua măsuri?

Buna ziua ,la data de 19 aprilie am facut o plângere penală pentru nerespectarea hotărârii judecătorești cu privire la plata pensiei alimentare,inculpatul neplătind 2 ani de loc pensia,iar în ultimi 3 ani de câteva ori pe an!cat de repede crede.ti ca se va lua măsuri cu privirea la această plângere?multumesc
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Era vorba de infracțiuni nu informații. Dvs ați spus ca unele infracțiuni din cod nu ar fi adevărate și tot Dvs aveți tupeul sa vorbiti de alți practicieni. Nu mai jigniți ca asta nu face decât sa spună foarte mult despre dvs in general vorbind. Asta cu negru sub unghie in viata copilului ar trebui sa tragă niște semnale de alarma nu sa va determine sa jubilați pe forumuri. Gravă și nevindecabilă boala.
Iata ce ati scris dvs
Este cel puțin surprinzător ca unii considera pe acest forum juridic ca anumite informații din Codul penal sunt “adevărate” si altele nu

si ceea ce am scris eu:
Ultima preocupare a parchetelor este infr de nerespectare a programului de vizitare.(probabil una din putinele infr pe care le pricep, daca te uiti la sirul nesfarsit de achitari din dosare cu infr adevarate)

Deci contrar realitatii (ca de obicei) faceti sustineri chiar impotriva celor ramase scrise!
Aceasta e o constatare ingrijoratoare, nu o jignire!
Mai mult decat atat, ce am scris eu referea la tipul de infractiuni de care se dovedesc capabili unii procurori sa instrumenteze, nu ca infractiunile ar fi adevarate sau nu! Asta e fie un dernaj, fie un analfabetism!

Cat priveste afirmatia dvs:
Asta cu negru sub unghie in viata copilului ar trebui sa tragă niște semnale de alarma nu sa va determine sa jubilați pe forumuri.

Marturisesc ca nu ma face sa jubiliez, cu atat mai putin nu imi trage vreun semnal de alarma, deoarece, in cazul meu, care nu e nici pe de parte reprezentativ pentru toate cazurile, absenta din viata copilului a unui neispravit n-are de ce sa ma ingrijoreze, ci din contra!

alți practicieni.

Ziceti? Care alti? Care practicieni? Practicieni a ce? hahaha
proastasatului, utilizator
autocorrect informatii/infractiuni, se mai intampla. Iar incepeti cu "neispravit"? iar credeti ca aveti dreptul sa jigniti pe cineva? Din ce calitate? Normal ca din contra, cu asta v-ati ocupat timpul ani de zile. Sa fie absent "neispravitul". Jubilati in continuare. Ca se pare ca nu este loc de normalitate in viata unora nici in al 12- lea ceas. Si continuati sa va hahaiti, ca oricum sunteti intr-o lume paralela. Nu uitati vorba aceea cu cine rade la urma. Spor la forum si la cat mai multe zile pierdure in instanta daca asa va place.
againstPAS, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu am facut o referire la cazul meu, precizand chiar ca nu generalizez. Sunteti obsedat de "jignire". Ce v-am spus dvs? Libertatea de opinie e garantata si asa cred eu despre acel om.
Cand dvs numiti mamele abuzatoare, oare nu jigniti?
Nu ati raspuns insa la "alti practicieni" sau o fi de ras, hahaha?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai va las sa va tavaliti de ras, mai bine asa. Credeti-ma insa ca unica persoana ce se face de ras cu varii ocazii sunteti dvs.

Alte discuții în legătură

Program de vizită minor nerespectat de tata. există metode de a-l obliga să se conformeze hotărârii judecătorești? Bubbles2017 Bubbles2017 Buna seara ! Daca tatal copilului nu respecta programul de vizita hotarat de instanta judecatoreasca ce se intampla in acest caz ? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizita adi_2010 adi_2010 Buna ziua. Copilul este incredintat mamei (proces judecat pe vechiul cod civil). Tatal a obtinut un program de vizita, pe care nu-l respecta. Dorinta sa este ... (vezi toată discuția)