avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Buna tuturor,
tocmai am ajuns acasa de pe drum, tren, oboseala...citeam discutiile si parerile de mai sus. Ce sa zic....pentru mine a fost prima data cand am incercat, subiectele la organizare cred ca suntem cu totii in acelasi asentiment : au fost extraordinar de usoare. departajarea se va face la proceduri, cum am constatat cu totii. Am vazut ca nu au venit toti cei de pe listele cu candidati, au fost absenti, care probabil au renuntat.
Nu stiu daca trebuie sa ne dam cu parerea in privinta rezultatelor..s-ar putea sa aveti surprize fericite, cine stie? speranta moare ultima.

Odihna placuta tuturor! Acum ne putem lua o vacanta bine-meritata!
julya21 ai dreptate.
textul articolului nu e destul de clar redactat si de asta se fac confuzii..probabil ca pe asta au si mizat..ce bine ar fi fost daca ar fi fost grila..citeai relaxat si nu mai trebuia sa te chinui sa memorezi
Sa stiiti ca acelasi raspuns l-am dat si eu la subiectul 5, punctul c. Daca il iei logic, in anumite variante este asa cum am spus, adica e adevarat. - judecata de bazeaza pe probele de la urmarirea penala, iar de exemplu, in cazul falsului in inscrisuri - sper sa nu gresesc, pedeapasa e de la 1-15 ani de inchisoare, inseamna ca in timpul UP nu are in mod obligatoriu aparator? Si eu am vrut sa fac contestatie, dar am analizat la rece cu cei din "grupul de sustinere" si pana la urma, conform sciptelor din cod - pe ceea ce se bazeaza ei de fapt in corectat, au dreptate.
Ne va trebui mai multa atentie! Speranta mea a murit deja, incep pregatirile pentru septembrie.
Voi ce note v-ati dat dupa consultarea baremului?
Ultima modificare: Luni, 1 Martie 2010
K_Elena, utilizator
Eu mi-am calculat 9 si putin,oricum am mari emotii si mai avem ceva de asteptat,cred ca se va intra cu nota destul de mare.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)