Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Nu stiu ce sazic...cred intr-adevar ca se va intra cu note peste 7, acuma depinde si de nivelul celorlalti. Eu una am intalnit si oameni care ieseau tristi, dezamagiti, si oameni bucurosiu, multumiti de ce au facut. Voi ce fel de reactii ati observat? La mine in sala au fost in jur de 10 absenti (mai exact 8) am fost in afiteatrul 45? La voi?
Intrebare: daca de exemplu la conditii am scris o conditie buna si una rea, imi da puctajul numai pentru una, sau imi da mai putin decat pentru una, penalizandu-ma ca am scris una gresita. Ce ziceti? stiti ceva? intreb in mod deosebit pe cei care au mai incercat in speranta ca au identificat modalitatea de corectare?
eu stiam ca se depuncteaza raspunsurile gresite...stiu ca m-am uitat pe baremele din anii trecuti si chiar scria ca raspunsurile gresite se depuncteaza..dar nu mai stiu in ce an au mentionat asta..uita-te pe baremele de pe grefieri.ro
In cazul unui test tip grila se depuncteaza raspunsul gresit;
Cat priveste examenul din februarie 2010 nu a fost nicio grila. In cosecinta, in legatura cu exemplul dat de @bummy " am scris o conditie buna si una rea", se va puncta doar conditia buna.
Ultima medie va fi peste 9.00; examenul a fost mult mai usor decat in anii precedenti (si ma refer la 2008 si 2009) a.i. sa permita multor candidati sa obtina note f.mari. Tocmai pentru ca a fost un examen usor ... au aparut si greselile din neatentie.
Este o parere personala!.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)