Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Felicitari!Inseamna ca esti deja "intrata" cu asemenea nota!Din pacate eu am iesit din joc si a doua oara, ai incercat pt. prima oara?Poate poti sa ma lamuresti si pe mine cu o nedumerire in legatura cu proc. civila:in legatura cu subiectul 3 ei valideaza ca varianta corecta cererea de chemare in judecata trebuie depusa in trei exemplare iar in cod scrie la art. 113 la cererea de chemare in judecata se vor alatura atatea copii de pe cerere cati parati sunt.Eu una am scris la examen exact ce scrie in art. 113 dar vad ca nu mi se ia in considerare.
Eu am dat acum prima data,in toamna nu am mai avut energie dupa ex la inm. Si pe mine m-a pus pe ganduri intrebarea cu cererea de chemare in judecata,eu am scris ca trebuie depusa in 3 exemplare pt ca m-am gandit la formularea din cod,unde scrie ca la cerere trebuie ''alaturate'' atatea copii cati parati sunt,deci un exemplar ramane la instanta si trebuie inca 2 in cazul nostru.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)