avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere sng 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere sng 2010

Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Suspansul este f f mare, timpul trece greu ,dar mai sunt cateva zile si vom afla rezultatele mult asteptate. :stunned:Ce sa spun...speranta moare ultima. Eu am dat pentru prima data acum, de facut am facut...dar am cam dat-o in bara la penal. Depinde de comisie cum o sa aprecieze jumatatile de raspuns corect:((:((:((:((:O. Felicitari norocosilor care au facut tot, si nu stau cu emotii.
si eu am facut-o lata la penal si cred ca multi altii au facut la fel,tot ce mai putem face e sa asteptam si sa tragem concluziile dupa afisarea rezultatelor.Cred ca nota de intrare va fi sub 9 in jurul notei 7
Fi-ti fara grija daca ati scris chiar jumatate din raspuns, se puncteaza, numai sa fie acele cuvinte care se regasesc la barem, mot-a-mot, dar daca nu este complet nu se puncteaza.
In ce sens spuneti ca "am cam dat-o in bara la penal" sau "am facut-o lata la penal", la cat va estimati nota in functie de barem?
Ultima modificare: Marți, 9 Martie 2010
Sam2005, utilizator
am si eu o intrebare:cei care si-au calculat notele dupa baremele afisate si au note mari(8-9) la proceduri, dupa ce carti au invatat, numai din coduri?
buna!daca am raspuns cu adevarat si in continuare am completat,se ia in considerare raspunsul?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)