Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Potrivit procesului verbal de solutionare a contestatiilor la baremul de corectare la disciplina Procedura penala, pentru acordarea punctajului stabilit este necesara numai precizarea caracterului adevarat / fals al enuntului, iar nu si motivarea.
Prin urmare, punctajul poate fi obtinut numai prin precizarea caracterului fals/ adevarat; eventualele comentarii/ completari/ motivari nu influenteaza in niciun fel punctajul (in plus / in minus).
M-am uitat si pe notele acordate la examenele din anii precedenti si am observat note de genul 8.13/ 8.83 ori 5.05/ 6.53; comisia de corectare tine seama de tot ce are legatura cu modalitatea de tratare a unui subiect. Este doar o banuiala ... pentru ca astfel nu imi explic ...Este adevarat si faptul ca, examenele din anii precedenti au avut un alt gen de subiecte ...
Buna,
cu siguranta ei au un barem mult detaliat probabil de acolo si notele amintite de tine mai sus. Am emotii. Auzisem pe holuri pe acolo unii parinti, colegi care spuneau ceva de afisat pe rezultatele pe 9. eu am citit calendarul de desfasurare si scrie clar ca pe 10 se afiseaza. Voi ce stiti? Sper din tot sufletul ca notele de admitere sa fie peste 7. Doamne ajuta!
Rezultatele preliminare vor fi afisate pe data de 10 martie, iar pe data de 18 martie afiseaza rezultatele definitive, dupa solutionarea contestatiilor. Din cate am observat (2005-2009), nu au facut nicio exceptie in ceea ce priveste respectarea calendarului de concurs. Emotiile sunt inerente ... pentru toti (am auzit despre un candidat care, din cauza emotiilor, a incurcat foile de concurs la proceduri, in sensul ca raspunsurile pentru proced.penala le-a scris pe foaia de concurs la procedura civila si vice versa (pozitie inversa). Deci ... nimeni nu este "protejat" de emotii si de eventuale greseli.
Va salut!sa inteleg ca daca am raspuns adevarat,raspunsul corect fiind adevarat.o sa mi se ia in considerare 100%,chiar daca am adus unele completari!?
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)