Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat?
Multumesc anticipat!
Parerea mea este ca in ciuda faptului ca subiectele au fost usoare, notele vor fi mari, dar in acelasi tim consider ca si greselile cauzate de neatentie isi vor spune cuvantul. Intrebarile au avut punctaj marisor pe care-l uteai lua simplu, dar il puteai pierde la fel de repede. Nu cred ca nota minima va fi 9. Parerea mea! va salut!
Felicitari celor cu note mari, care mai mult ca sigur ca veti intra. =D>=D>Sper sa ne impartasiti si in timpul cursurilor impresii si sa ne raspundeti la intrebari!
Eu una, dupa o pauza, voi incepe sa ma pregatesc pentru toamna - daca se va mai organiza. Atunci nici nu ma gandesc sa nu iau, am invatat destule de la acest examen!
@K_Elena
daca imi permiti un sfat ...
indiferent de rezultatul acestui examen, poate iei in considerare varianta INM. Examenul va incepe, cel mai probabil, la sfarsitul lunii august; este adevarat, examenul nu este unul usor, dar sunt sanse mari pentru o reusita din cel putin 2 motive: 1. cunostintele acumulate pana in acest moment la proceduri, pe care doar le mai aprofundezi (pentru INM mai sunt necesare codurile civil si penal si exercitiile/ intrebarile de ratinament logic) 2. intrebarile tip "fals- adevarat" de la examenul SNG se aproprie mult de intrebarile INM
Pentru examenul de admitere la INM ai nevoie de o buna cunoastere a regulilor de interpretare a textelor de lege, in timp ce la SNG ti se cere o memorie de tip "hard" (exceptia a constituit-o doar examenul din febr.2010; nu inseamna ca aceasta "experienta" se va mai repeta).
Merita sa iei in considerare si varianta INM si, cu riscul de a ma repeta, indiferent de rezultatul examenului actual.
G.C.
Buna,
vad ca lumea nu mai zice nimic pe forum..e tacerea dinaintea furtunii? Cine stie? Ce mai stiti nou? Ce ati mai aflat de la ceilalti participanti? Vad ca suntem putini cei care comunicam pe forum.
Pupici
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)