when draga, asta e raspunsul standard promovat de celebra asociatie.
Pentru ca daca asta devine lege, atunci cum il mai trimiti la scoala sau la doctor sau cum il mai pui sa se culce la 9 cand el tocmai ce a realizat ca ceva mai mult decat dorinta lui nu exista iar tu trebuie sa-l asculti orbeste, iar el vrea sa stea pana pica lat sa se joace si a doua zi sa nu mearga la scoala.
In viata exista obligatii si sentimente. Trebuie sa mergem la scoala, dar nu trebuie sa-i iubim pe Gigi sau pe Maricica. Zic ca n-ar fi greu!
Nu faceti diferenta intre sentimente si obligatii? Trist, zau asa.
Pai atunci de ce sa mai permitem divortul? Oare nu suntem cu totii de acord ca unui copil cel mai bine ii e in familie, cu ambii parinti? Eu zic sa continuam casnicia pe principiul asta. Adica, asa cum inveti la matematica desi nu-ti place, asa cum te scoli devreme cand mergi la slujba, desi nici asta nu-ti place, desi mergi la doctor, unde nu doar ca nu-ti place, dar chiar ti-e frica, si toate astea le faci pentru ca trebuie si pentru ca
Viata de fapt e compusa din multe lucruri pe care nu le facem ca ne plac sau ca le dorim.
de ce sa n-am include in aceasta lista si obligatia de-a ramane in casnicie, adica interdictia divortului?
Adica e mai simplu sa-i impunem copilului sa mearga la tata, decat sa ne impunem noua sa ramanem intr-o casnicie, in care, de exemplu, nu-l mai iubim pe celalalt, nu?
Ce dragut! Ce dragut sunt intotdeauna 20 la fundu' altuia! Cata ipocrizie!
Adica noi, ca adulti, avem dreptul la sentimente, copiii, in interesul lor superior, nu! Minunat.
Si ca cireasa de pe tort sa fie rotunda si rosie, inteleg ca multi tati s-ar bucura ca copilul lor sa plece cu ei, asa cum ar pleca stomatolog. Minunat!
ps: exista si barbati care se "bucura" ca au o femeie, chiar daca "o au" cu cutitul la gat. Probabil ca acestia se cred mari barbati, pe cat de mari tati se cred ceilalalti!