In primul rand eu nu sunt gara
Ati interpretat grsit cuvintele mele. Atunci cand le-am folosit, nu m-am gandit la dumneavoastra pe post de gara. In fine, sa o lasam asa. Scuzele mele daca v-ati simtit lezata.
Doar nu credeti ca cineva e obligat sa stea la Oradea daca are loc de munca si casa in Cluj, doar ca sa ii fie bine parintelui nerezident .
Opa, iar aici am ajuns la un mare adevar si o mare problema. Din cauza gandirii pe care ati mentionat-o mai sus, sunt atatea probleme, Pentru ca un parinte nu se pune pe primul loc pe el ci copilul. Iar copilului NU ii este cel mai bine departe de un parinte. Evident in cazul in care sunt amandoi implicati.
doar ca sa ii fie bine parintelui nerezident .
inlocuiti va rog parintele rezident cu cuvantul copilului in enuntul dumneavoastra pentru ca despre asta e vorba. Cum va suna acum?
Doar nu credeti ca cineva e obligat sa stea la Oradea daca are loc de munca si casa in Cluj, doar ca sa ii fie bine copilului?
Dureros, nu?
Despre asta e vorba, despre modul in care se uita si se omite ca de fapt e vorba nu despre mine sau despre tine ci strict despre copil.