Am făcut actele de vânzare pentru o mașină, am depus la Impozite și taxe contractul dar apoi cumpărătorul n-a mai vrut s-o plătească. Cum pot intra iar în posesia mașinii?
Am vândut o Dacia Solenza unui cetățean din jud. Ilfov,am făcut actele de vânzare cumpărare,el neavând banii mi-a spus că ne vedem a doua zi să încheiem tranzacția.Eu am depus la taxe și impozite contractul de vânzare cumpărare și în 5 minute a fost gata. La sunat pe individ, i-am spus că actele sunt gata și că îl aștept să vina cu banii și să ia mașina.Ma sunat spunând că nu mai are bani(a invocat câteva probleme). Vă rog ,cum pot intra iar în posesia mașinii?.
Cu respect.
Quartila
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
grosuanatolie a scris:
Vindeti masina catre sotia dvs., daca tot ati scos-o de la taxe. O pune ea inapoi pe numele ei.
Primul cumparator oricum nu poate demonstra nimic, neavand absolut nici un act.
Nu merge. Ii trebuie fiscalul..
Vânzarea ar veni de la cel care este in actele de vânzare cumpărare.
Acu' nu stiu daca are sau nu vreo legatura, dar acum cateva zile am fost aproape in aceeasi situatie, doar ca m-am oprit la timp si nu am facut actele inainte de a primi banii.
Ideea e ca pare a fi o teapa organizata...o metoda "lucrata" de inselaciune. Tipul era din Slobozia, dar actele le facea pe numele unei fete...."sotia".
Mi s-a parut dubios....asa ca am refuzat sa fac actele inainte asa cum a cerut el, apoi a renuntat, dubios din nou..
Deci....pare a fi o metoda , parerea mea!
Imputernicire auto
jeoanesss
Am cumparat o masina in 2012 si m-mam inregistrat la impozit cu ea la primarie in 30 de zile de la data cumpararii. Nu am reusit sa imi preschimb numerele de ... (vezi toată discuția)