Sora mea a achizitioneat un apartament in zona unde locuiesc eu si merg ocazional cu fetitele mele in vizita.Acum locuieste acolo doar fratele meu. In bloc sunt 2 camere de supraveghere dintre care una in lift. Problema este asa: dna nu are alta activitate decat sa stea pe camere. In lift sub oglinda este montata o bara de sustinere ( zic eu). Fetita cea mare cand urcam in lift pune manutele pe bara aceea. Dna sefa care vede tot, s-a luat de mine ca sa no mai las. Ca se face balans in lift si ramanem blocate in lift :))). In fine. Ideea e ca am pus mana la camera cand am fost ultima oara si sa suparat , si mi-a atras atentia intr-un monolog comunist . Eu nu am acceptat monologul si ne-am injurat reciproc. Intrebarile mele sunt:
- e legal sa fie camera in lift?
- ce se poate face daca aceasta cucoana urmareste non stop ce se intampla si nu ai voie sa atingi ce e in lift? Cum sa le explic eu la fetitele mele de 4 ani si 2 ani ca trebuie sa stea smirna in lift?Nu ma deranjeaza camerele in sine, f bine, au rostul lor, dar nu acela de urmarit si certat cu lumea aiurea pe motivul ca ,citez " dvs trebuie sa ascultati si sa respectati ce zic eu", la intrebarea mea citez " de ce nu puneti dna un anunt ca nu este voie sa atingeti bara din lift". Asta cat am apucat sa vorbesc peste ea caci nu accepta dialogul.
Ancuta.Grosu
Utilizator 3din 7 utilizatori consideră acest răspuns util
Respect si buna educatie nu am cum sa arat unei persoane care ma apostrofeaza in felul cum a facut-o dansa , legat de un subiect care ma lasa masca: sa nu se tina fetita mea de 16 kg de ea ca face balans liftul, Pai de ce e pusa acolo bara???? Si cum sa arat respect si buna educatie unui om care nu ma lasa sa scot o vorba? Te tratez cum ma tratezi , mai ales cand sunt fetitele mele in discutie.
Ancuta.Grosu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ati inteles perfect ideea: nu am nici o problema sa fiu filmata ! Si in lift! Dar sa suni in secunda doi dupa ce am intrat pe usa fratelui meu sa ii spui sa ne atentioneze sa nu mai puna mana fetita pe bara???? Este absolut absurd. si nu am avut cum discuta cu dansa pt. ca nu m-a lasat sa zic nimic. A zis ca eu trebuie sa fac cum zice ea si sa o ascult pe ea. Pe bune???? Cine ar fi fost ok cu asa ceva?( intr-un magazin sau oriunde nu cred ca te asteapta cineva la iesirea din lift sa iti spuna sa nu mai atingi ceva pe acolo, care este fcaut sa il atingi!)
Cred ca nu a ti inteles exact situatia. sunt proprietara acestui apartament. De cind sunt proprietara (1 an ) nu s a facut nici o adunare generala a proprietarilor. Aceasta doamna si a instalat camerele pe un ecran in salon si se uita le televizor urmarind vecinii ...si cine vine...daca cineva are cheie .. inseamna ca i s a dat..si isi permite sa comenteze pt orice. nu stiu cum a fost ea desemnata administratora. era acolo cind am cumparat aparamenul....
In apartament.. avem apometre.. necitite niciodata in acest an.. desi fratele e mai mult plecat decit acasa, ea ne calculeaza consumul pe persoana.... pai de ce avem apometre atunci? cui sa ma adresez pentru o plingere sa fie verificat tot.. cum se functioneaza si in baza de care lege? este absurd si din punctul meu de vedere ilegal.. nu mai cunosc legile in romania, nu locuiesc si nu muncesc acolo.. dar tot ce se petrece in acest bloc e peste limita imaginatiei ...mi se pare o gluma...nu am vazut asa ceva nicaieri.. se face totul dupa bunul plac al adminisratorei.. pt ca sta toata ziua pe scara si tipa la toti... si camerele de luat vederi au devenit televizorul ei in salon... nu se poate asa ceva.. in ce lume traim...
Nu exista as de proprietari.. doamna commanda tot ...
Cred ca nu a ti inteles exact situatia. sunt proprietara acestui apartament. De cind sunt proprietara (1 an ) nu s a facut nici o adunare generala a proprietarilor. Aceasta doamna si a instalat camerele pe un ecran in salon si se uita le televizor urmarind vecinii ...si cine vine...daca cineva are cheie .. inseamna ca i s a dat..si isi permite sa comenteze pt orice. nu stiu cum a fost ea desemnata administratora. era acolo cind am cumparat aparamenul....
In apartament.. avem apometre.. necitite niciodata in acest an.. desi fratele e mai mult plecat decit acasa, ea ne calculeaza consumul pe persoana.... pai de ce avem apometre atunci? cui sa ma adresez pentru o plingere sa fie verificat tot.. cum se functioneaza si in baza de care lege? este absurd si din punctul meu de vedere ilegal.. nu mai cunosc legile in romania, nu locuiesc si nu muncesc acolo.. dar tot ce se petrece in acest bloc e peste limita imaginatiei ...mi se pare o gluma...nu am vazut asa ceva nicaieri.. se face totul dupa bunul plac al adminisratorei.. pt ca sta toata ziua pe scara si tipa la toti... si camerele de luat vederi au devenit televizorul ei in salon... nu se poate asa ceva.. in ce lume traim...
an ajuns sa fac crize de panica cind ma duc la mine acasa ca stiu ca ma urmareste pe camera.. nu se poate asa ceva.. stie si ce avem in pungile cu cumparaturi...
Demos
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Dvs nu intelegeti nimic din ceea ce vi s-a scris!!!
In astfel de situatii trebuie actionat, facute inregistrari de conversatii care pun in evidenta incalcarea GDPR, vopsite obiectivele camerelor daca au fost instalate ilegal, fracute reclamatii la primarie, etc...!
Daca nu stiti decat sa va plangeti cautati un site specializat in "nu planga micuto, uite o acadea" sau mergeti la biserica!!!