Sora mea a achizitioneat un apartament in zona unde locuiesc eu si merg ocazional cu fetitele mele in vizita.Acum locuieste acolo doar fratele meu. In bloc sunt 2 camere de supraveghere dintre care una in lift. Problema este asa: dna nu are alta activitate decat sa stea pe camere. In lift sub oglinda este montata o bara de sustinere ( zic eu). Fetita cea mare cand urcam in lift pune manutele pe bara aceea. Dna sefa care vede tot, s-a luat de mine ca sa no mai las. Ca se face balans in lift si ramanem blocate in lift :))). In fine. Ideea e ca am pus mana la camera cand am fost ultima oara si sa suparat , si mi-a atras atentia intr-un monolog comunist . Eu nu am acceptat monologul si ne-am injurat reciproc. Intrebarile mele sunt:
- e legal sa fie camera in lift?
- ce se poate face daca aceasta cucoana urmareste non stop ce se intampla si nu ai voie sa atingi ce e in lift? Cum sa le explic eu la fetitele mele de 4 ani si 2 ani ca trebuie sa stea smirna in lift?Nu ma deranjeaza camerele in sine, f bine, au rostul lor, dar nu acela de urmarit si certat cu lumea aiurea pe motivul ca ,citez " dvs trebuie sa ascultati si sa respectati ce zic eu", la intrebarea mea citez " de ce nu puneti dna un anunt ca nu este voie sa atingeti bara din lift". Asta cat am apucat sa vorbesc peste ea caci nu accepta dialogul.
Adam Grecu
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Dupa un an de zile veniti cu o alta explicatie - de fapt sunteti proprietara si ne spuneti ca nu am inteles situatia.... Doamna/domnisoara - dar ce impresie aveti, suntem bolnavi sau cum?
Cei care au dat raspunsuri pe-aici, va asigur ca au inteles foarte bine "problemele" semnalate, ba vi s-au oferit si niste solutii...
Lasand la o parte ceea ce ne-ati relatat, eu va spun cine se face vinovat de intreaga tarasenie: toti membrii asociatiei de proprietari; deduc ca nu va cunoasteti drepturile si obligatiile de membru al as. prop., asa ca puneti un pic mana pe Legea nr. 196/2018 si dupa aceea mai discutam. Nu se tin adunari generale, din ce cauza? Nu se verifica consumul de apa, din ce cauza? Administratora are DVR-ul acasa (am inteles ca in salon, dar ma indoiesc ca este asa ceva la bloc) - cine este de vina?
Daca pe ceilalti nu-i intereseaza, dvs. singura nu o sa puteti face mare lucru, dar daca "atitudinea" este luata de "grupa mare", atunci o sa puteti schimba mediul in care trebie sa traiti ca oamenii.
Eu va doresc mult succes!