avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce aș putea face în cazul în care am nevoie de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce aș putea face în cazul în care am nevoie de concediu medical dar patronul refuză să-mi acorde o adeverință?

Bună seara!

Ce aș putea face în cazul în care am nevoie de concediu medical, iar patronul refuză să-mi acorde o adeverință?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 17:12, 21 Septembrie 2018
Multumesc.
Vedeti ce raspuns primiti si revenitii cu detalii. Verificatii si termenul de raspuns la solicitarile facute si mai insistati si cu cererea adeverintei de la patron, mai ales ca ramaneti singura...
Da, mulțumesc!
Daca intervin schimbarii in situatia dvs.si nu stiti ce sa face ti mai departe, intrebati aici si sigur va fi cineva in masura sa va ajute cu un sfat...
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt asigurată? Ioana Pascaliu Ioana Pascaliu Am lucrat la un coafor .Patroana mi-a închis cartea de munca cand eram însărcinată în 6 luni, fără acordul meu .Am aflat de-abea cand am dus medicalul ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare adeverinta pentru concediu medical Rentzu Rentzu In urma unei sesizari la ITM , au venit inspectorii in control pentru verificarea unor nereguli la firma. Dupa control m-am imbolnavit iar patronul refuza ... (vezi toată discuția)
Angajatori mai presus de lege isabelle fluturas isabelle fluturas Am o problema cu angajatorul meu: pe scurt, dupa cum am mai spus am o sarcina cu probleme, am avut 89 de zile de concediu, trebuia sa ma prezint in fata ... (vezi toată discuția)