avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am obținut zilele trecute exercitarea autorității ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am obținut zilele trecute exercitarea autorității părintești în comun, dar nu s-a stabilit și un program de vizită. Care e dreptul meu de tată?

Am obtinut zilele trecute exercitarea autoritatii in comun. s-a stabilit doar pensie almentara..domiciuliul copilului obligarea cheltuielilor. bineinteles copilul in varsta de 4 ani a ramas la mama. cum mi s-a parut logic si de drept. insa nu s-a solicitat nici din partea mamei,,nici din partea mea ca tata un progam de vizita..totusi mentionez ca timp de 6 luni de cand ne-am despartit copilul nu mi-a fost incredintat deloc..nici 5 minute..iar drepturile mele la o legatura personala cu copilul o includeau si pe mama de fata. deci..nu se mai numea legatura personala...cu toatea astea desi avem custodia comuna..copilul tot nu imi este incredintat de mama..imi cere abia acum program..deci de ce o mai numim custodie comuna? care e dreptul meu ca tata pana la urma urmei? doar sa platesc pensie si cheltuieli si copilul deloc? am fost azi la gradinita sa-mi iau copilul iar educatoarea a refuzat vehement sa mi-l de-a pe motiv k nu vrea sa se certe cu mama...
Ultima modificare: Duminică, 7 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: moneymoney , utilizator 20:30, 8 Octombrie 2018
nimeni..nici o parere...un sfat?
nimeni nimic/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi custodie comuna yo85 yo85 Buna ziua! Am un copil in varsta de 6 ani care dupa divrt a ramas in grija mamei. Locuieste in alt oras iar eu am dreptul sa il vizitez doar 2 sambete pe luna ... (vezi toată discuția)
Programul de vizită al tatălui se suprapune cu orele de somn ale copilului. sunt obligată să-l trezesc? Mihaela Maxim Mihaela Maxim buna ziua,fiica mea a divortat si are un copil de 1 an si 11 luni.a fost stabilit un program de vizita de la 15 la ora19.eu sunt bunica si cind vine la vizita ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi vad copilu? pedycab pedycab Da stiu acest lucru dar vedeti sunt deja doua luni de cand copilul este la ea iar eu nu am drep la el...dupa parerea ei. As putea sa fac si eu pe nebunu si ... (vezi toată discuția)