Am obtinut zilele trecute exercitarea autoritatii in comun. s-a stabilit doar pensie almentara..domiciuliul copilului obligarea cheltuielilor. bineinteles copilul in varsta de 4 ani a ramas la mama. cum mi s-a parut logic si de drept. insa nu s-a solicitat nici din partea mamei,,nici din partea mea ca tata un progam de vizita..totusi mentionez ca timp de 6 luni de cand ne-am despartit copilul nu mi-a fost incredintat deloc..nici 5 minute..iar drepturile mele la o legatura personala cu copilul o includeau si pe mama de fata. deci..nu se mai numea legatura personala...cu toatea astea desi avem custodia comuna..copilul tot nu imi este incredintat de mama..imi cere abia acum program..deci de ce o mai numim custodie comuna? care e dreptul meu ca tata pana la urma urmei? doar sa platesc pensie si cheltuieli si copilul deloc? am fost azi la gradinita sa-mi iau copilul iar educatoarea a refuzat vehement sa mi-l de-a pe motiv k nu vrea sa se certe cu mama...
Drepturi custodie comuna
yo85
Buna ziua!
Am un copil in varsta de 6 ani care dupa divrt a ramas in grija mamei. Locuieste in alt oras iar eu am dreptul sa il vizitez doar 2 sambete pe luna ... (vezi toată discuția)