When a scris:
Din cate am informatii ar fi gazduita abuziv intr-unul din centrele pt adapostirea victimileor violentei domestice,
V-ati batut sotia ?
Niciodata, ba chiar unul din politistii din echipajul care a venit la domiciliu cand am declarat disparitia sotiei si copilului de acasa a glumit afirmand ca la ce casa i-am facut ar fi meritat batuta daca imi iesea din cuvant.
Descrierea ultimelor momente impreuna: intr-o duminica dimineata, pregateam amandoi micul dejun , cu cel mic alaturi uitandu-se pe un scaunel ce facem. Sotia tot incerca un dialog cu mine si incerca sa ma provoace cu diverse intrebari puse aiurea si in momente nepotrivite cum avea de multe ori obiceiul si vazand ca raman calm si nu-i raspund provocarilor, a avut o iesire nervoasa si a aruncat inspre mine vasul (din sticla DURALEX, incasabila),care totusi s-a spart si s-a imprastiat tot micul dejun pe jos spre uimirea celui mic care era langa ea. A inceput sa se indrepte apoi spre living apucand in maini tot ce intalnea, ba un rucsac, ba uscatorul de rufe( nu avem decat o biblioteca in living si diverse lucruri si sa arunce cu ele nervoasa in stanga si in dreapta. Am venit dupa ea sa o linistesc, si nu am reusit. M-am intors in bucatarie, l-am luat pe cel mic si l-am urcat in dormitor la etaj si m-am apucat sa curat mizeria din bucatarie. Ea a stat pe jos in living un timp si dupa aceea s-a ridicat si a inceput sa ma injure si sa imi zica vorbe grele. Eu ramasesem fara loc de munca de vreo 3 saptamani, fiind unicul sustinator financiar al familiei pana cu vreo 4 luni inainte de acest eveniment, cand ca urmare a mutarii in Bucuresti reusise si ea sa isi gaseasca cu salariu minim pe economie un loc de munca part-time la o gradinita. O rugasem sa incerce sa nu cheltuiasca aiurea din banii ei , insa ea din salariu si-a platit curs de limba romana ( desi isi mai platise unul anterior, chiar la inceputul jobului ei) si incepuse sa se imbrace numai pentru ea. Cu alte cuvinte , nu aducea bani in casa, insa ma impingea mereu la cheltuieli. ba sa cumparam mobila de bucatarie in rate, ba masina de spalat in rate, ca va plati ea toate ratele la ele. Am vazut doar 1-2 rate si alea cu banii trantiti pe masa si cu injuraturi. Ea l-a imbracat pe cel mic si au iesit impreuna pe usa fara sa imi zica nimic. Mai tarziu am plecat si in provincie si am ramas in apartamentul de acolo, ca eram programat a doua zi la ITP cu masina pe care urma sa o vand. Cand luni seara ma intorc acasa , nici o urma de sotie si copil., La 12 noaptea am sunat la politie ca eram ingrijorat. Mi-au zis dupa vreo saptamana ca au gasit-o la locul de munca si ca din pc.lor de vedere s-a rezolvat.