avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt în divorț, iar soția refuză să-mi arate sau ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt în divorț, iar soția refuză să-mi arate sau să-mi dea copilul. E legal?

Buna seara , sotia tot refuza sa imi arete copilul , tinand cont ca inca nu avem nici prima infatisare la tribunal, e legal asa ceva? Si nici nu vrea sa imi lase baiatul de anul nou sa imi fac sarbatorile impreuna cu el, ea zice ca nu are voie sa plece de langa mama ca e prea mic la 2 si 4 lunii, dar daca ea il lasa la maicasa si pleaca e voie?
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ein Mann , utilizator 22:33, 7 Decembrie 2018
Eu propun sistemul Big Brother, măcar să se ştie o treabă.
Eu propun sistemul Big Brother, măcar să se ştie o treabă.

Exagerarile nu sunt niciodata bune.
O ora pe zi nu este nimic exagerat.
Depinde insa ce se are in minte, binele copilului sau lamentarile prin diverse locuri.
Ultima modificare: Joi, 6 Decembrie 2018
When, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
copilul nu va sta o ora sa se joace intr-un loc ca sa il vada tatal! ar trebui ca mama sa umble cu camera dupa el o ora. mai fezabil ar fi sa il filmeze cat mai des si sa ii trimita tatalui filmulete. dar am un feeling ca domnul nu vrea! eu ii inteleg necazul, dar astea sunt neajunsurile unei vieti departe de familie. cand la mijloc e si un divort, asta se intampla. personal pe ambii ii vad vinovati si niciunul nu pare sa isi doreasca sa aplaneze conflictul.
copilul nu va sta o ora sa se joace intr-un loc ca sa il vada tatal!

Corect insa pus laptopul sau pusa camera intr-un colt al camerei surprinde tot locul. Ca minorul mai iese sau mai sta, asta este. Sigur are o parte din casa pentru jucariile lui unde sta mai mult.
Asa cum am mai spus totul tine pe bunavointa si pe dorinta de a privi catre solutii nu de a evidentia obstacolele.
mai fezabil ar fi sa il filmeze cat mai des si sa ii trimita tatalui filmulete. dar am un feeling ca domnul nu vrea!
e posibil sa fiti surprinsa. Nu e corect sa ne dam noi cu presupusul, e cinstit pentru fiecare sa fie intrebat.
Ultima modificare: Joi, 6 Decembrie 2018
When, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pai haideti sa il intrebam, nu?

Alte discuții în legătură

Program de vizită minor nerespectat de tata. există metode de a-l obliga să se conformeze hotărârii judecătorești? Bubbles2017 Bubbles2017 Buna seara ! Daca tatal copilului nu respecta programul de vizita hotarat de instanta judecatoreasca ce se intampla in acest caz ? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Alienare parentala! AlexEnder AlexEnder As dorii sa stiu cum pot combate alienarea parentala, tinanad cont ca am respectat toate obligatiile deciziei judecatoresti, fosta sotie respectand doar in ... (vezi toată discuția)
Remedii efective alienare parentala evidenta againstPAS againstPAS Citeam undeva ca singura sansa reala a parintelui alienat esta ca, pe parcursul procedurii de executare silita, parintele alienator sa isi epuizeze proprile-i ... (vezi toată discuția)