Buna seara , sotia tot refuza sa imi arete copilul , tinand cont ca inca nu avem nici prima infatisare la tribunal, e legal asa ceva? Si nici nu vrea sa imi lase baiatul de anul nou sa imi fac sarbatorile impreuna cu el, ea zice ca nu are voie sa plece de langa mama ca e prea mic la 2 si 4 lunii, dar daca ea il lasa la maicasa si pleaca e voie?
Ea se gandeste doar cum sa profite mai mult pe partea financiara, la inceputul discutiei cu sotia, despre divort am cazut de acord cu anumite conditii, pana la finalizarea procesului, pentru binele copilui, toate bune si frumoase pana cand sa razgandit ca ea nu mai vrea suma de banii care ne-am inteles pana la finalizarea divortului, ca daca nu trimit suma care o cere ea, ma blocheaza pe toate retelele de socializare sa nu pot afla nimic despre copil, tinand cont ca tot la saptamana trimitea-m banii acasa, intradevar in luna septembrie am avut ceva probleme neprevazute, si tot ce am avut deoparte am cheltuit, am avut nevoie sa platesc avansul pentru chirie ca am fost nevoie sa ma mut in alta parte, mentionez ca sunt plecat din tara de 8 lunii, si in luna respectiva nu am trimis deloc banii acasa, pentru ca nu aveam de unde si nici loc de munca, si mai mereu imi spune vrei vezi copilul? Trimiti banii, dar de unde atatia banii cat vrea ea? Da pentru copilul meu si ultimul ban il dau, dar pana la finalizarea divortului, nu sunt obligat sa o intretin pe ea ci doar copilul, ea nu munceste sta acasa si are pretentii sa o intretin doar pe baza ca ma poate santaja ca nu imi arata copilul, au fost si cate 3-4 zile fara sa stiu ceva de el!
Nu vreau sa il iau la mine de tot, ca eu am crescut fara mama si e greu foarte greu, dar nu are dreptul sa faca asa ceva, mai ales ca nu avem nici macar prima infatisare la tribunal, da inteleg ca vrea sa imi faca rau mie, dar copilul ce vina are? Cand nu iasa cum vrea ea, hop ma trezesc ca sunt blocat, si ma tine asa cat are ea chef, 1,2,3,4 etc... in tot timpul asta copilul sufera, daca ati stii ce bucuros e cand ma vede si cum ma striga neincetat, nu ati mai gandi asa, si nu, nu spun ca e doar vina sotiei ca sa ajuns la divort, e si vina mea, dar pe moment ce iti zice ca din luna Martie nu te mai iubeste si nu mai simte nimic pentru tine, din martie pana in septembrie atata, timp ma mintit si si-a batut joc de mine, doar in septembrie am aflat, daca o inselam da nu aveam nimic de comentat, dar pe moment ce am hotarat impreuna ca e mai bine sa plec sa incerc sa le ofer un viitor mai bun, si ea ma minte ce e de facut?
cris0811
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
obisnuiti-va, pt ca asta va fi situatia de acum incolo! nu aveti cum sa vedeti copilul zilnic, si nici mama nu e obligata sa vorbeasca zilnic cu dvs. cand va fi mai mare poate va fi altfel, insa momentan asa vor sta lucrurile. asta inseamna un divort, si asa e mereu, indiferent cat de bine colaboreaza parintii intre ei.
when, cum puteti sfatui sa mearga sa ia copilul de la gradinita fara sa cunoasteti toate datele?? copilul nu a mai fost in prezenta tatalui de 8 luni, are abia 2 ani.. oare cun ar reactiona daca ar fi practic “furat” de la gradinita de un nene pe care practic il vede doar la camera?
when, cum puteti sfatui sa mearga sa ia copilul de la gradinita fara sa cunoasteti toate datele??
am facut-o cu datele pe care le am.
copilul nu a mai fost in prezenta tatalui de 8 luni, are abia 2 ani.. oare cun ar reactiona daca ar fi practic “furat” de la gradinita de un nene pe care practic il vede doar la camera?
Nu e practic furat, vine tatal lui si il ia.
daca ati stii ce bucuros e cand ma vede si cum ma striga neincetat, nu ati mai gandi asa
Vedeti, copilul isi doreste tatal langa el. Nu ar fi problema sa mearga sa il ia. Nu inteleg curentul asta panicos ca nu cumva tatal sa fie aproape de copil. acasa nu ca streseaza mama si are dreptul la viata ei, la gradinita nu ca ce zice copilul sau sar educatoarele..... pe bune?
Ce se intampla acum reprezinta o trauma pentru acel copil. are dreptul la 2 parinti.
cris0811
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
va asigur eu ca acel copil nu pleaca nicaieri cu tatal! oricat se tare s-ar bucura de vederea lui. e mult prea mic, si probabil inca foarte atasat de mama ( fiind crescut doar de ea). si va spun asta din postura unei mame cu sotul plecat mai mereu. copilul are dreptul la 2 parinti, insa asta se intampla atunci cand divortezi. si mai ales cand unul dintre parinti este plecat! nu poti avea pretentia la timp egal cu copilul, ai nici nu poti lua copilul cand vrei tu, care copil nu te-a mai vazut de luni de zile!
va asigur eu ca acel copil nu pleaca nicaieri cu tatal!
Iar eu va asigur ca ganditi gresit. Habar nu avem, eu sau dumneavoastra sau oricine altcineva daca acel copil ar pleca sau nu. Sunt copii mai sociabili care pleaca cu oricine si copii mai introvertiti. De ce sa generalizam?
copilul are dreptul la 2 parinti, insa asta se intampla atunci cand divortezi.
Cum adica asa se intampla cand divortezi? 8 luni de zile nu esti lasat sa iti vezi copilul, e ceva normal? O bagatela?
Fals, gresit, nu asa se intampla cand divortezi daca amandoi sunt zdraveni la cap. De unde regula asta ca daca ai divortat gata, esti gunoi pentru copilul tau?
nu poti avea pretentia la timp egal cu copilul, ai nici nu poti lua copilul cand vrei tu, care copil nu te-a mai vazut de luni de zile!
Doamna, ca sfatuiesc cu drag sa cititi ce a postat initiatorul acestui topic si ce ati raspuns dumneavoastra.
iar la faptul ca minorul nu l-a mai vazut luni de zile e vina mamei. De ce sa sufere amandoi in continuare pentru problemele celui de-al treilea?