Dar domnul a propus oare alte intervale?Că are drepturi egale cu mama!
da si nu se poate. Acum mingea e in terenul mamei.
În plus, a fi casnic poate valorează mai mult decât un serviciu cu minim pe economie, dacă e vorba de "întreţinerea mamei"
Da? atunci casnicul din ce plateste curent, mancare, haine si asa mai departe? Valoreaza dar nu tine de foame.
Dreptul există de la natură, şi, fiindcă nu trăim în junglă şi nici pe tarlaua asociaţiei, dreptul se confirmă prin nişte hotărâri judecătoreşti, care se dau numai în interesul superior al copilului, aşa e cu luatul de la grădiniţă.
Si mama are cumva hotarare judecatoreasca sa ia copilul de la gradinita?
Din înalta înţelepciune a "pensiei în natură", ar însemna ca tatăl să trimită din Spania 5 kg de cartofi, 5 de orez, 3 litri de ulei şi 2 pachete de scutece ca să se achite de obligaţia de intreţinere.Bravo!
Care sa fie problema? Nu poti comanda online la diverse magazine? Plus ca se stie ca hainele sunt de calitate mai buna in alte tari. Poate sa dea mama pe mail tatalui ce are nevoie copilul, masurile si acesta se ocupa.
Plus ca e treaba userului sa stabileasca ce e mai bine pentru copilul lui, poate si el doreste sa dea bani. Desi in conditiile in care mama sta pe banii lui, singura modalitate de a nu se lua de la gura copilului pentru mama este ca pensia sa fie in natura.
cum e vina mamei ca nu l-a vazut in 8 luni decat pe web?
Cris0811, daca am scris asa ceva am gresit. Mama in opinia mea ar trebui sa stabileasca ea un program prin care tatal sa isi vada copilul pe web. Ea sta cu el, ea stie ce program de somn are, ea stie cand are febra sau e marait sau cand face ceva uau si s-ar bucura si tatal sa vada.
In plus,daca acum ar fi prea brusc pentru tata sa ia copilul, daca in 2 saptamani prin ordonanta obtine dreptul sa ia copilul, nu e tot brusc?
@cris0811, este greu să explicaţi unei membre îndoctrinate al unei asociaţii "de bine",
Martonze, vad ca deja o luati personal si regret ca nu puteti separa un banal schimb de opinii de pe forum de frustrarile personale. E perioada sarbatorilor, incercati sa fiti mai buna si mai deschisa. Atata incrancenare nu face pe nimeni mai frumos.