Multumesc frumos pentru sfat!
Nu inteleg nici eu cum de a uitat detaliul asta major. Cred ca m a căutat în baza de date pentru ca începuse să mi puna tot felul de întrebări care nu si aveau rostul de gen: cum de locuiesc în galati daca am buletinul le vaslui Si altele... sunt conștientă că am greșit si eu dar din ce am inteles, daca voi castiga procesul, dansului i se va retrage suma amendei din salariu. Nu sunt sigură că este adevarat, tind sa cred ca nu dar, probabil, va fi/este deja mustrat pentru asta
dogele a scris:
@Angelina Aveti sanse de 100% sa castigati, motivul vi l-a dat @latka. Ne place, nu ne place, pt. sistemele informatice suntem un numar, cnp-ul. D-voastra ati gresit, dar a gresit si organul constatator. Judele nu va judeca pe fond, daca sunteti sau nu vinovata, va judeca pe procedura si aici politistul a gresit! Un sfat: dupa ce se va termina, sa faceti o adresa catre seful inspectoratului judetean de politie de care apartine politistul si sa-i solicitati sa va comunice ce masuri s-au luat impotriva celui care a gresit! Nu este posibil ca cineva platit cu mii de lei lunar sa nu poata completa un pv din lene!/indolenta! Solutia era simpla:avand seria si numarul cartii de identitate putea afla foarte usor cnp-ul, era o treaba de 2/3 minute. De aia zic, i-a fost lene, acum va plati, daca-i scrieti sefului inspectoratului de politie i se va atasa o ,,tinichea" la dosar!