AS DORI UN MIC AJUTOR
AM LUCRAT LA O FIRMA X DIN DECEMBRIE 2006.CARTEA DE MUNCA A DESCHIS-O IN MAI 2007.S-A MAI OPERAT IN EA O MARIRE DE SALARIU IN FEBRUARIE 2008.ACUM VREAU SA-MI SCHIMB LOCUL DE MUNCA DAR NU MI SE POATE INCHIDE CARTEA DE MUNCA DEOARECE PATRONUL NU A DEPUS STATELE DE PLATA DE ANUL TRECUT.CE POT FACE IN SITUATIA ASTA CA CEI DE ACOLO VOR VREA CARTEA DE MUNCA LA UN MOMENDAT
ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA
am fost la itm de 10000 ori si imi tot spun ca nu mi se poate inchide cartea de munca in nici un fel i-am rugat sa o inchida cu ultima operare existenta in carte dar nici asa nu au vrut
Depuneti o sesizare la Inspectia Muncii sau Ministerul Muncii si explicati-le ceea ce v-am povestit , inclusiv ca nu vor sa va inchida carnetul de munca.
scuze ca va tot sacai cu subiectul asta dar vreau sa stiu sigur ce le spun la itm
exista cumva o lege prin care ii obliga pe ei lucrul asta?normal ca nu vor vrea sa stea de vorba cu noi!repet ca am fost si la corpul de control dar nimic
mai exact ce trebuie sa le spun
"din 2011 nu se mai utilizeaza carnetul de munca, deja evidenta stagiilor de cotizare se tine in format electronic si de catre casa de pensii...
contributiile la fondul special al statului trebuie sa le verificam periodic "
Carte de munca
imradu
buna ziua.am probleme legate de fostul loc de munca.am incetat activitatea in luna decembrie cu acordul ambelor parti si de atunci tot astept plata salariului ... (vezi toată discuția)