AS DORI UN MIC AJUTOR
AM LUCRAT LA O FIRMA X DIN DECEMBRIE 2006.CARTEA DE MUNCA A DESCHIS-O IN MAI 2007.S-A MAI OPERAT IN EA O MARIRE DE SALARIU IN FEBRUARIE 2008.ACUM VREAU SA-MI SCHIMB LOCUL DE MUNCA DAR NU MI SE POATE INCHIDE CARTEA DE MUNCA DEOARECE PATRONUL NU A DEPUS STATELE DE PLATA DE ANUL TRECUT.CE POT FACE IN SITUATIA ASTA CA CEI DE ACOLO VOR VREA CARTEA DE MUNCA LA UN MOMENDAT
ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA
Am fost la itm si iar acelasi raspuns au spus ca nicaieri in codul muncii nu specifica lucrul acesta si sa mergem sa-l dam in judecata.M-am saturat de problema asta chiar nu se poate face nimic?Ma duc il dau in judecata si cu asta basta sau dau cartea de munca pierduta poate asa reolv ceva!Imi pare rau sa vad ca in tara asta exista legi numai pentru cei ce fac ilegalitati iar noi ca oameni simpli trebuie sa le tragem pe toate!
De care ITM este vorba? ... pentru ca la unele ITM-uri exista solutie de rezolvare a problemei dvs ... depuneti si o sesizare la Inspectia Muncii si in care le explicati ca ITM-ul local refuza sa fa inchida carnetul de munca pe motiv ca nu sunt depuse state de plata de catre fostul angajator.
Carte de munca
imradu
buna ziua.am probleme legate de fostul loc de munca.am incetat activitatea in luna decembrie cu acordul ambelor parti si de atunci tot astept plata salariului ... (vezi toată discuția)