@Zuza13
Recititi va rog descrierea de speta facuta!
Pe acest site se pleaca de la principiul ca se pot analiza numai cazuri teoretice (nu avem acces direct la probe), pe baza descrierilor facute de catre utilizatori.
Cu daca, cu parca, cu posibil si cu presupusul, scoase din contextul spetei descrise, nu se pot produce analize juridice ci numai blabla-uri fara cap si fara coada.
Este irelevant pentru speţă dacă agenţia imobiliară nu avea autorizaţie pentru colectarea gunoiului sau nu avea toate autorizaţiile de funcţionare de la Pompieri.
De asemenea este irelevant dacă agenţia avea contract de exclusivitate.
Aici avem un contract de comision care trebuia semnat de partea care se obligă pentru a fi valid şi executoriu. Ce treabă avem cu proprietarul imobilului?
Agenţia poate fi total neautorizată, asta nu scuză frauda cu nimic. Faptul că un hoţ fură de alt hoţ nu scuză fapta cu nimic. Fiecare răspunde pentru fapta lui.
Elementele infracţiunii de fraudă prin folosirea de identitate falsă (nu fac aici încadrarea exactă că nu contează asta - folosesc un termen general de fraudă) nu includ faptul că victima trebuie să fie autorizată pentru a putea fi fraudată.
@Zuza13
Am ajuns rau de tot pe acest site, intre dat cu presupusul si speta propusa este o mare diferenta!
Citez din declaratia initiala a utilizatorului: "Acum, dacă am dat o adresa greșită și am schimbat semnatura și câteva cifre din cnp și serie pe acel contract,agenția ma poate da în judecată? ".
Va explic cum trebuie inteleasa in limba romana aceasta declaratie:
logica ne spune ca un utilizator se poate interesa de o potentialitate de punere in cauza juridica (normal in cazul in care utilizatorul este prevazator si nu vrea sa incalce legea), dar in cazul precis declaratiile false sunt deja facute si actate.
Profesionalismul nostru ne impune analiza de speta la obiect, nu pe ceea ce ne trece noua prin cap, ceea ce presupunem, visam sau fabulam!!!
~ final discuție ~