Corect. Eu vreau sa rezolv problema amiabil și nu în defavoarea mea.
Dacă dau banii fapta rămâne în continuare și e posibil sa ma șantajeze mereu ca să ii dau alți bani.
Plus de asta cum rămâne cu salariul soție pentru care a muncit din greu? cum rămâne cu munca la negru? ea fiind plătită la ora cu mult mai mult decât contractul și cu toate asta nu lua uneori nici minimul pe economie. De ce el este singura victima din situația asta? Este greu sa găsești ceva de munca și atunci poți face unele compromisuri sau greșeli. Avem copii de care avem grija, eu sunt bolnav dar muncesc, vrem sa fim corecți dar vrem sa și trăim. De aceea am apelat la dvs. Voi lua un avocat dar vreau sa știu de la voi cei mai buni care este varianta cea mai ok în asa fel încât la final sa nu ieșim doar în pierdere. Și dosar și cu banii luați.
Într-un final se poate constata ca nici el ca patron nu a respectat legea privind contabilizarea sumelor încasate, ca drept urmare ori nu va putea demonstra niciodată vinovatia(din ce știu eu recunoașterea nu este o proba) sau poate și el fi tras la răspundere pentru nereguli. Ar trebui sa plătească toți vinovații nu doar fraierii care muncesc.
Mulțumesc mult!
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:
Nu inteleg de ce nu mergeti la un avocat pentru o consultatie in conditii de confidentialitate si apelati la politisti. Avocatul, dupa ce ii prezentati intreaga situatie de fapt, o sa va poata indica calea legala pe care trebuie sa o urmati. Avocatul va poate reprezenta in fata angajatorului si in solutionarea litigiului pe cale amiabila.
Daca se ajunge la depunerea plangerii penale, dvs aveti de pierdut, din descriere fiind evident ca sotia dvs a savarsit fapta, practic dvs contestati doar cuantumul prejudiciului.