Costica33 a scris:
..................Aveti idee ce e de facut in asemenea situatie?
Faptul ca nu va place sa traiti intr-o asociatie in care toti locatarii sunt indiferenti si ca lucrul acesta va framanta e laudabil.
Dar ati fost presedintele acestei asociatii (sau al alteia?) si ati demisionat pentru ca ati fost insultat si munca Dv. nerecunoscuta.
Atunci cand ati demisionat ati fost constient pe mana cui lasati asociatia?
@costica33 nimeni nu poate lucra de unul singur daca nu e sprijinit macar de cativa altii. Nu stiu ce idee ati astepta de la cineva care v-ar raspunde, dar eu, cu riscul de a-mi fi catalogat raspunsul inutil, v-as sugera sa incepeti (daca asta mai vreti inca) exact de unde ati lasat lucrurile, adica sa va implicati din nou in viata acelei asociatii "fara viata". Recunoasterea muncii Dv. poate veni peste ani de zile sau poate sa nu vina. Important este sa puteti trai intr-un bloc "ca lumea".
.....................
Am o oarecare experienta in asociatii "grele" (asa mi s-au parut mie) si pot sa va spun ca am avut perioade lungi de timp cand am mentinut activitatea curenta a asociatiei fara sprijinul cuiva, ba dimpotriva, cu huiduieli si nemultumiri permanente, plus acea indiferenta caracteristica fiecarui bloc, nu numai in al Dv. Va inteleg perfect, cu un singur lucru nu sunt de acord, cu faptul ca ati abandonat. Si nu trebuie sa fiu eu de acord, dar nemultumirea Dv. are izvor si in acest aspect, ca ati lasat blocul in mana cui nu trebuia.
Pe locatari nu-i puteti forta sa se implice, dar daca ati reusi sa constituiti macar un comitet din 3-5 oameni care sa gestioneze treburile curente sunt convinsa ca asociatia s-ar dezmorti.
In fata abandonului e greu sa dai solutii sau macar idei.