avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Comitet executiv indiferent si inactiv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Comitet executiv indiferent si inactiv

Cam asa se poate spune ca e atmosfera de la noi de la bloc. "Ma doare in basca" - adica pe nimeni nu intereseaza de nimica.
Nu vin la sedinte, nu comunica, nu-i intereseaza nimica decit daca ii atingi la bani. Atata stiu, atata fac. Sunt cam de 30 de ani media de virsta si ii doare in basca.
Comitet - lipsa, nu se intalnesc, nu iau decizii, nu respecta nici o lege, ii doare si pe ei in ... basca. Au tocmit o firma care nu face nimic la administrare, nu au intrebat pe nimeni daca suntem de acord cu acea firma. Aia tocmai fusesera concediati de la scara de alaturi.
Femeia de serviciu spala cu aceeasi apa murdara toate holurile celor 13 etaje, intr-o galeata mica. Are scris ce are de facut dar nu face. Nimeni nu controleaza pentru ca ii doare in ...
Eu am scris, am spus, am cerut... sunt singurul de aici care ia atitudine. Degeaba, se uita toti la mine ca la un nebun odata ce eu sunt singurul caruia nu-i e indiferent.
Am peste 40 de ani, poate de aceea sunt mai responsabil. Am fost presedinte de asociatie pina m-a insultat unul din astia si am demisionat. Munceam foarte mult pentru asociatie si munca, desigur, nu mi-era apreciata pentru ca oricum pe ei ii doare in basca.
Aveti idee ce e de facut in asemenea situatie?
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 17:45, 23 Noiembrie 2009
costica33
In urma celor spuse de dvs... cred ca nu aveti nicio sansa sa faceti ceva. Cu riscul de a ma repeta... singura sansa de a+i aduce pe calea cea buna e sa fuga administratorul cu banii :))
Ceva asemanator s-a intamplat in blocul meu. 98% era situatia descrisa de dvs. Numai ca, administratorul nu a mai platit radet vreo 8 luni si au oprit aia apa. Atunci a luat lumea foc si sa vedeti la urmatoarele sedinte, era holul plin...
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2009
Armenteros, utilizator
Oamenii astia - 30 de ani media de virsta - sunt produsul anilor de dupa 89. Ce vad nu-mi place deloc, ma mir cum ii angajeaza si ii mai si plateste cineva la locurile lor de munca. Sunt complet iresponsabili.
Utilitatile nu pot fi inchise prin fuga administratorului pentru ca sunt toate dispuse si contorizate pe apartamente. De-aia n-o sa-i doara nimica.
Ar fi o solutie cu primaria care sa vina sa controleze putin "activitatea". Vor urma demisii si o luam de la capat. E foarte clar ca aceasta forma de organizare - asociatia - noua nu ni se potriveste. Mai e o alta varianta la asociatie, stie cineva?
Daca asta nu functioneaza... trebuie sa fie si altceva.
Multumesc.
Costica33
Cu tot respectul, sa nu amestemcam borcanele. Competenta profesionala este una, indiferenta manifestata la asociatiile de proprietari e cu totul alta.
Cand ma refeream la faptul ca ar trebui sa primeasca o lectie prin fuga administratorului, nu ma gandeam la "inchiderea unitatii" ca blocul nu e o alimentara, ci la faptul ca, fiind vorba de 800.000.000 de lei (cum a fost la noi), aceiasi proprietari care si-au platit la zi intretinerea au fost nevoiti sa plateasca inca o data acele facturi pentru a beneficia de apa calda. Cand vor fi intrebati: vreti apa, trebuie sa platiti din nou facturile pe care le-ai mai achitat o data... situatia se va schimba.
Romanul nu asculta decat de bici si cand il arzi la bani.
Armenteros

Cu tot respectul am certitudinea, psiholog de meserie fiind, ca cineva care face un lucru temeinic il face astfel in orice situatie. Nu la munca e cineva si la bloc altcineva. Dumneavoastra asa sunteti?
Deci, nu exista o alta solutie, in fapt nici o solutie. Legea 230 ar trebui sa prevada si aceste situatii pentru ca am inteles ca sunt in numar destul de mare. Aceste situatii de indiferenta maxima, ca sa nu-i spun altfel.
Acest subiect cred că merită dezbătut.
Fiecare din noi ce muncim pentru o colectivitate avem nevoie de ajutor.De la
sfaturi, la ce au făcut in situații similare .

Vă mulțumesc tuturor.

Alte discuții în legătură

Anulare indemnizatie presedinte simonadrg simonadrg In 2008 presedintele unei asocoatii de proprietari si-a stabilit salariul de 400 de lei/luna la o sedinta la care au participat doar 10 persoane din totalul de ... (vezi toată discuția)
Participare fara drept la ag Dana Marin Dana Marin La multi ani tuturor! Bineinteles ca v-ati obisnuit cu ideea ca in asociatia noastra e o mare bataie de joc. Aseara in AG dl. presedinte care a facut multe ... (vezi toată discuția)
Adunarea generala extraordinara: convocata, reconvocata dar nerecunoscuta de presedinte acameliac acameliac Avem o problema: Am convocat Adunarea Generala extraordinara in temeiul legii 230/2007 art. 23 lit. 4, prin tabel convocator semnat de 28 proprietari din 52 ... (vezi toată discuția)