avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce trebuie să faci când ești anunțat după 7 ani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce trebuie să faci când ești anunțat după 7 ani că ești moștenitorul unei persoane decedate?

In situatia in care dupa sapte ani esti anuntat ca mostenesti o persoana decedata ce trebuie sa faci?
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cred trebuia sa va vedeti de treaba, deoarece, consider ca este o intrebare mai putin sincera.
Este simplu.Sotia nu dorea ca fiul ei vitreg sa-l viziteze si sa aiba relatii cu tatal mai ales ca fiul bun murise.In acest fel il indeparta de la mostenire., cu buna stiinta.(aspect pe care si stimabilii nostrii judecatori il aplica in practica juidiciara).Cate sotii ar anunta fiul vitreg ca tatal a decedat
fiind expusa la o deposedare de casa, etc. .Este de inteles pentru orice persoana si nu este de condamnat .Ca in telenovela.
Scuze. Nu rezulta din conversatie. Aveti dreptate si sigur veti avea si castig de cauza( dreptul dvs nu poate fi luat de nimeni).
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune , moartea tatalui aselajusto aselajusto Buna ziua , eu locuiesc in apartamentul lasat de parintii mei , este pe numele lor , din pacate tatal meu a decedat as dori sa fac succesiunea , mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Succesiune mac6 mac6 Sunt instiintat dupa aproape sapte ani de decesul unei rude.Este o fapta care pedepsibila aceasta lipsa de diligenta a celorlati mostenitori care nu au anuntat ... (vezi toată discuția)
Se poate accepta o succesiune printr-un înscris sub semnătură privată? utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua, Am si eu o intrebare: inscrisul sub semnatura privata prin care am acceptat mostenirea de pe urma defunctului meu tata trebuie comunicat ... (vezi toată discuția)