avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dreptul de a nu plati cota indiviza si cheltuielile pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dreptul de a nu plati cota indiviza si cheltuielile pe persoana

Hristos a inviat!

In ce conditii am dreptul ca proprietar de a nu plati cota indiviza si cheltuielile pe persoana?

Multumesc frumos pentru un raspuns urgent!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:19, 24 Iunie 2019
Va multumesc!

Daca au inclus in intretinere fondul de reparatii, pot plati doar intretinerea?

Multumesc mult!
Puteti plati oricat doriti din suma de plata trecuta la intretinere, indiferent ce include.

Dar vi se vor aplica penalizari pe sumele restante si puteti fi data in judecata la un momentdat.

Dar de ce nu doriti sa platiti fondul de reparatii?
A fost stabilit fara acordul meu.

Multumesc frumos!
Nu trebuie neaparat acordul dvs., daca asa a decis majoritatea...trebuie sa platiti
Nu s-a decis.
Nu exista process verbal.
Aici totul se impune.

Mersi!

Alte discuții în legătură

Contractul de mandat al unui cenzor de asociație de proprietari nu a fost votat în adunarea generală. este acela un contract nul (ilegal) ? flory_mr flory_mr Cum se procedează în cazul în care un cenzor nu are Contractul de Mandat votat în Adunarea Generală, conform Legii 196/2018 (de fapt, acolo se votează ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre interactiunea cu asociatia de proprietari Marian S. Ionescu Marian S. Ionescu Buna ziua. Am si eu cateva intrebari. 1. Cine are dreptul legal sa foloseasca avizierul? Ca proprietar, pot sa pun informari cu privire la interactiunea cu ... (vezi toată discuția)
Listele de plată sunt ilegal calculate dacă nu au la bază hotărâri ale adunărilor generale anuale, convocate conform legii nr. 196/2018, art. 47, 48 și 53 ! flory_mr flory_mr Am găsit pe Internet un articol extrem de explicit care arată obligațiile unui administrator de Condominiu, în care aproape la fiecare articol se arată ... (vezi toată discuția)