Soțul mi-a intentat divorț din culpă exclusivă. Este posibil ca la prima înfățișare în instanță să se pronunțe hotărârea de divorț pe baza probelor administrate?
sotul mi a intentat divort din culpa exclusiva este posibil ca la prima infatisare in instanta sa se pronunte hotararea de divort pe baza probelor administrate ? nu am fost inca citata dar mi s a cerut sa confirm adresa pentru prima infatisare ce ma sfatuiti sa fac?
totul verbal ...ultima administrare de probe a fost programata audierea minorului ( nu s a realizat insa ) pe data de 6.06.2019 cand s a admis cererea si s a sistat administrarea de probe...pe data de 25.05.2019 s a solicitat angheta sociala insa nici pentru aceasta nu am primit vreo instiintare...e posibil sa se fi facut fara a fi necesara prezenta mea? tot verbal ..la primul termen pentru care nu am primit inca citatia ne prezentam amandoi in fata instantei
nu se face Ancheta fara prezenta dvs.
Daca se efectueaza ancheta psiho-sociala pana la primul termen,
este posibil sa divortati daca sunteti de acord cu divortul ( divort prin acordul partilor).
Depinde daca este citarea legala... depinde de actele din dosar....
nu am fost prezenta la ancheta psihosociala si nici nu am fost anuntata innici un fel s a solicitatde catre judecatorie inainte de prima infatisare ...divortul nu este prin acord
Divort
adreana
Sotul meu a inaintat divortul prin tribunal.Am primit citatia si am vazut ca si-a angajat un avocat Din culpa comuna. Avem o fiica de 16 ani .Eu nu as vrea sa ... (vezi toată discuția)