avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soțul mi-a intentat divorț din culpă exclusivă. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soțul mi-a intentat divorț din culpă exclusivă. Este posibil ca la prima înfățișare în instanță să se pronunțe hotărârea de divorț pe baza probelor administrate?

buna ziua

sotul mi a intentat divort din culpa exclusiva este posibil ca la prima infatisare in instanta sa se pronunte hotararea de divort pe baza probelor administrate ? nu am fost inca citata dar mi s a cerut sa confirm adresa pentru prima infatisare ce ma sfatuiti sa fac?

multumesc
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 09:51, 14 Iunie 2019
Renuntare la judecata.. inseamna ca nu mai divortati.. in ce sens ati ajuns la un acord ?
totul verbal ...ultima administrare de probe a fost programata audierea minorului ( nu s a realizat insa ) pe data de 6.06.2019 cand s a admis cererea si s a sistat administrarea de probe...pe data de 25.05.2019 s a solicitat angheta sociala insa nici pentru aceasta nu am primit vreo instiintare...e posibil sa se fi facut fara a fi necesara prezenta mea? tot verbal ..la primul termen pentru care nu am primit inca citatia ne prezentam amandoi in fata instantei
Ultima modificare: Duminică, 9 Iunie 2019
ramona45, utilizator
separe ca a administrat inainte de fixarea primului termen de judecata
nu se face Ancheta fara prezenta dvs.
Daca se efectueaza ancheta psiho-sociala pana la primul termen,
este posibil sa divortati daca sunteti de acord cu divortul ( divort prin acordul partilor).
Depinde daca este citarea legala... depinde de actele din dosar....
nu am fost prezenta la ancheta psihosociala si nici nu am fost anuntata innici un fel s a solicitatde catre judecatorie inainte de prima infatisare ...divortul nu este prin acord

Alte discuții în legătură

Divort-primul termen de judecata getastroe getastroe Buna ziua, Pe data de 12.11.2018,avem prima infatisare la tribunal. Cererea de divort a fost introdusa de sotul meu. Este o problema daca nu ma prezint,ce ... (vezi toată discuția)
Divort adreana adreana Sotul meu a inaintat divortul prin tribunal.Am primit citatia si am vazut ca si-a angajat un avocat Din culpa comuna. Avem o fiica de 16 ani .Eu nu as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Divort si incredintare minor bebeto478 bebeto478 Buna ziua, am sa prezint pe scurt despre ce este vorba: pe 19,10,2011 am avut prima infatisare divort(sotia mea a depus cererea de divort pe data de ... (vezi toată discuția)