avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratoarea refuză să-mi elibereze o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratoarea refuză să-mi elibereze o adeverință de locatar, de care am nevoie pentru dosarul de indemnizație de chirie. Ce aș putea face?

Am o problema in eliberarea unei adeverinte de locatar. Astept de aproape doua luni si inca nu am primit adeverinta. Administratorea blocului gaseste mereu motive si motive si nu imi elibereaza.. Am nevoie de adeverinta pentru dosarul de indemnizatie de chirie, angajatorul nu imi deconteaza banii de chirie fara acea adeverinta. Mentionez ca nu sunt restante la intretinere sau la orice altceva.. Ce as putea face in cazul respectiv? In cat timp ar fi trebuit eliberata adeverinta legal?
Multumesc anticipat!!!
Ultima modificare: Luni, 24 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator

Ionut.ion a scris:

Aveti viza de flotant pe acea locuinta?
O puteti ameninta cu chemarea in instanta daca nu va elibereaza adeverinta in doua zile, puteti discuta si cu un avocat sa le trimita o somatie, poate asa se sperie si se misca treaba mai repede...

Din pacate nu am flotant pe acea adresa ca nu era nevoie la dosar si nu mi am facut..
Nu conteaza ca nu aveti viză de reședință din moment ce va iau banii pe întreținere.

Sesizati comitetul.executiv si comisia de cenzori cu cerere.
Sunt niste termene care va cam încurcă.

Ati putea apela la avocat asa cum s-a arătat mai sus dar ar trebui ca avocatul.sa meargă acolo la asociatie.
Dacă nu rezolva deschideți proces pe ordonanța daca va trebuie urgent adeverința.
În câte zile aveti nevoie de adeverință?
Cand expira termenul pentru depunerea adeverintei?
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Iunie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~
O notificați și-i explicați în scris că va plăti ea, personal, cu titlu de daune, echivalentul indemnizației pe care nu o puteți obține.
Mă rog, nu știu exact cine are competența de a elibera asemenea adeverințe, că nu mi-am bătut capul cu asociații. (posibil să fie președintele). Dar, oricum, aceasta este modalitatea de a proceda cu orcine s-a trezit stăpân pe plantație.
romascanu, moderator
Inca o admina care se crede dumnezeu ???! Nu se mai termina cu ei odata ??!
Cititi cu mare atentie ce va sfatuiesc domnii avocati si actionati rapid, fara mila, sa ii tremure si ei ceva la tribunal, si sa o taxati la maxim, ca sa nu isi mai permita in veci asa ceva!
Din ce stiu eu se incadreaza la "abuz in serviciu in dauna interesului personal" ..
Trimiteti la presedinte si comisisa de cenzori , scrisosri recomnadate, cu confiirmare de primire!! in care sa aratati si cum isi bate joc - "Legea bunului plac" !!
Succes!
Psihosex, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! - refuz asociație eliberare adeverință chiriaș Andrei7711 Andrei7711 Buna ziua! Am fost astazi la asociatia de proprietari pentru o adeverinta precum ca locuiesc acolo, ideea e ca eu locuiesc in chirie, iar contractul nu este ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta asociatie proprietari Bianca_87 Bianca_87 Buna seara. Ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Cu 6 ani in urma am depus la ADP Sector 2 cerere pentru a mi se aloca un loc de parcare. In sfarsit ... (vezi toată discuția)
Asociația de proprietari. buna seară! vin cu o problemă suficient de mare încât să ... Bogdanel23 Bogdanel23 Buna seară! Vin cu o problemă suficient de mare încât să macin și să mă frământ in fiecare zi și anume: REFUZUL PREȘEDINTELUI ASOCIAȚIEI DE ... (vezi toată discuția)