Am o problema in eliberarea unei adeverinte de locatar. Astept de aproape doua luni si inca nu am primit adeverinta. Administratorea blocului gaseste mereu motive si motive si nu imi elibereaza.. Am nevoie de adeverinta pentru dosarul de indemnizatie de chirie, angajatorul nu imi deconteaza banii de chirie fara acea adeverinta. Mentionez ca nu sunt restante la intretinere sau la orice altceva.. Ce as putea face in cazul respectiv? In cat timp ar fi trebuit eliberata adeverinta legal?
Multumesc anticipat!!!
Daca cei care ii dau indemnizația nu ii cer viza de flotant nu este problema asociatiei viza de flotant.
Asociatia trebuie sa ii dea adeverința daca plătește cotele de întreținere.
Faceti o cerere la asociatie prin care sa va scoată de la cotele de întreținere daca ei susțin că nu locuiti acolo.
Asa.vor fi obligați să va raspunda ca locuiti acolo.
Nu va pot lua bani daca nu locuiti acolo si nu locuiește nicio persoană.
Dacă ei neagă că locuiti acolo trebuie să treacă zero persoane la întreținere pe listele lunare.
adriandimitriu
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Ca amator ce ma aflu, nu sunt foarte sigur ca se poate elibera aceasta adeverinta. Mai intai ca Asociatia este a Proprietarilor, iar mai apoi, ca aceasta adeverinta ar certifica o ilegalitate: aceea ca utilizatorul locuieste fara forme legale.
Mai pe romaneste, el nu exista la acea adresa. Deci nici nu poate cere sa fie scos de la intretinere.
Cred ca primul lucru pe care e bine sa-l faca e sa intre in legalitate, iar mai apoi va constata ca n-are nevoie de adeverinta, fiindca are copia contractului de inchiriere, cu viza ANAF.
Si uite asa da omul, din lac in put.
Presupun ca acesta are contract de inchiriere legal depus la ANAF, atat timp cat el vrea sa obtina indemnizatia de chirie de la locul de munca. Mai exista nebuni care depun contracte de chirie fictive la dosarele de indemnizatie chirie?