Am o problema in eliberarea unei adeverinte de locatar. Astept de aproape doua luni si inca nu am primit adeverinta. Administratorea blocului gaseste mereu motive si motive si nu imi elibereaza.. Am nevoie de adeverinta pentru dosarul de indemnizatie de chirie, angajatorul nu imi deconteaza banii de chirie fara acea adeverinta. Mentionez ca nu sunt restante la intretinere sau la orice altceva.. Ce as putea face in cazul respectiv? In cat timp ar fi trebuit eliberata adeverinta legal?
Multumesc anticipat!!!
Scuze, dar nu am auzit inca ca adminii sa fie autorizati sau scoliti in materie de GDPR.. oare obtinerea datelor chiriasului - care e temporar, acolo, logic - nu contravine cumva, fie si pe ici pe colo, cu prevederile Legii protectiei datelor personale ???!
Daca omul are si contract depus la anaf ???!
Eu o vad ca abuz al adminei! Orgoliu, prostie, rautate, complicitate cu presedintele, cine stie ?!
Am un prieten care lucreaza la o institutie a statului si isi cauta chirie acum 3 ani, tot asa cu decontare. Mi-am amintit ca propietara spunea ca inregistreaza contactul la Anaf si ii elibera o adeverinta prin care i se putea decaonta de la serviciu 50% din costul chiriei. Sper sa va ajute informatia. Dvs aveti nevoie de o adeverinta care sa ateste ca locuiti acolo, eventul si cu cat platiti, etc. Vb cu propietarul/propietara. Legea nu mai obliga propietarul sa inregistreze contarcul la ANAF( care asa are si titlu executoriu) doar sa-si declare veniturile, daca doreste - daca nu face pe riscul sau. ( sa fie parat/parata de cineva si sa-si ia amenda).