Am obținut modificarea programului de vizită a minorului într-unul care îmi permite să-l pot lua la mine în weekend-uri, dar mama a făcut apel. Ce pot face să mă bucur de măcar 2 ore doar eu cu el?
Am un băiat de 6 ani jumătate din prima căsătorie. El locuiește cu mama lui în Drăgășani, eu în Slatina. Am drept de vizita 2 sâmbete pe luna, de la 3 la 7 seara doar la domiciliu sau în prezenta mamei. Țin sa spun ca avem custodie comuna și am obținut modificarea programului de vizita sa îl pot lua la mine în weekend doar ca nu e definitiv și mama a făcut apel.
Mama refuza sa plece din fata blocului sau din casa uneori și sunt obligat sa stau păzit de ea și de concubinul ei, plus părinții ei la fiecare program. Se vede clar ca băiatul are o reținere în prezenta lor și deși el vrea sa meargă cu mine la o pizza sau în parc mama se opune și nu pot face nimic.
Pot sa iau copilul de mana sa ne plimbam prin parc sau la un suc dacă mama refuza acest lucru in timpul programului?
Pot sa atac cumva prezenta concubinului care efectiv cauta sa ii distragă atenția copilului meu sa nu interacționeze atât cu mine?(i-am făcut plângere penala dar a fost respinsa pe motiv ca e pe domeniul public și face ce vrea).
Pot sa merg cu el la un magazin fără sa fiu "păzit"?
Ce drepturi am eu în afara de a-l vizita acasă și în prezenta celorlalți. Ce pot face sa ma bucur și eu măcar 2 ore exclusiv doar eu și el?
cris0811
Utilizator 1din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
vad ca sicanele sunt maxime de ambele parti! si dvs aveti pretentia ca dna sa aleaga scoala in functie de dorintele dvs, desi nici macar nu locuiti in acelas oras. care e problema cu programul step by step? veniti dvs de la slatina sa luati copilul la 11?
singurul care sufera si pierde in razboiul asta e copilul! si nu, nu imi spuneti ca mama si numai mama e vinovata!
valino
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Cu regret o spun, asa am avut si eu, la fond mi s-a dat program leg minor la domiciliul meu si fara prezenta mamei, imediat mama copilului a facut apel si a intors in favoarea ei toata hotararea. Vedem cu totii In ce tara traim, oameni pregatiti in acelasi domeniu, juridic, dar nu promoveaza interesul superior si binele copilului, de asta este urgent de o lege de raspundere a magistratilor. Am ajuns ca unele autoritati ale statului sa stabileasca destinul nostru si al copiilor nostrii.
Alienare parentala
yo85
Cum pot demonstra ca fiu meu e alienat parental. Pana acum 3 luni când nu aveam dreptul sa îl iau la mine copilul vroia sa meargă cu mine dar mama s-a opus ... (vezi toată discuția)