avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... geoana sau basescu?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

geoana sau basescu?

pe cine votam in turul 2? de ce?:D

oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 14:11, 14 Decembrie 2009
Am pijamale albastru deschis cu un model simplu , dar mi-ar prinde bine niste pijamale portocalii .

Costinel , este clar! Esti agent sub acoperire!:D
Pana una - alta maine este confruntarea directa intre cei 2 candidati si atunci vom vedea daca vreunul isi asuma un program serios si viabil de guvernare stabila ! caci in fond asta conteaza , un climat de liniste si seriozitate!
MIHAI GRIGORE a scris:

Costinel , este clar! Esti agent sub acoperire!:D
Pana una - alta maine este confruntarea directa intre cei 2 candidati si atunci vom vedea daca vreunul isi asuma un program serios si viabil de guvernare stabila ! caci in fond asta conteaza , un climat de liniste si seriozitate!

Si eu astept confruntarea de astazi si o sa urmaresc cu mare interes !
Domnilor,colegi,lasati culoarea pijamalelor voastre,pt ca se intampla lucruri mult mai grave:a murit un copil din graba autoritatilor pdl-iste de a da la gata un parculet ptr copii la Targoviste.Graba lor electorala a dus la ingeri un copil nevinovat.Sa le fie rusine!
Nana79 a scris:

Domnilor,colegi,lasati culoarea pijamalelor voastre,pt ca se intampla lucruri mult mai grave:a murit un copil din graba autoritatilor pdl-iste de a da la gata un parculet ptr copii la Targoviste.Graba lor electorala a dus la ingeri un copil nevinovat.Sa le fie rusine!

Sincer imi pare rau, dar cate pesoane au murit in mineriade?

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)