avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... geoana sau basescu?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

geoana sau basescu?

pe cine votam in turul 2? de ce?:D


oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 14:11, 14 Decembrie 2009
Domnule Mihai, aveti toata admiratia mea pentru ca recunoasteti public , ca si o femeie poate avea acesta pozitie, si ca nu este cu nimic mai prejos decat marea majoritate a barbatilor .=D>Este tare ca stanca , cata vreme nici nu s-a clintit de langa presedinte , indiferent cine ce a zis.Dar eu sunt de parere ca se va reface alianta DA si ca o sa fie prim-ministru Tariceanu.....:magic:
@Nana79 -- Ar trebui sa fiu ipocrit sa nu recunosc ca sunt si femei capabile sa duca la indeplinire cu succes un act de administrare! Ceea ce nu intelege lumea este ca postul de premier nu presupune sa ai 5 facultati absolvite magna cum laude , ci sa ai spirit organizatoric , de viziune per ansamblu si de intelegere a fenomenului de guvernare si de formare a unei echipe guvernamentale functionale si competente! Un vechi proverb japonez spunea ca :"Un general iscusit este acela care isi ia cei mai buni consilieri". Ideea este sa te inconjuri de oameni competenti care sa te consilieze profesionist si cu exactitate de ceas elvetian!
Iar femeile sunt in stare sa fie puternice si sa conduca guverne! Nu are rost sa dau exemple in acest sens fiindca sunt nenumarate! Elena Udrea poate fi acuzata de orice : dar de tarie de caracter , consecventa si bun organizator nu! Asta este adevarul si , chiar cu riscul de a supara pe unii , nu pot sa nu-i recunosc aceste calitati care fac din ea un lider si tocmai de aceea , poate chiar fara sa vrea , iese si in fata! Oamenii puternici nu rezista ascunsi!:D
Trecutele alegeri prezidentiale au fost folositoare si in sensul , ca au reusit sa dovedeasca cat de intortocheate sunt caile politicii . Partidul liberal a fost indemnat de catre , de altfel simpaticul ,domn Antonescu sa voteze cu dl Geoana . A uitat , ca a sustinut cu putin timp inainte :" Domnule Geona , ne-ati mancat 20 de ani din viata si mai vreti inca 20 ." S-a adeverit o alta declaratie a dlui Antonescu in intelesul careia :" Domnule Geona , nu putem invinge impreuna.Pentru ca dumneata i-ai invins pana acuma pe romani. " Pare , ca romanii acuma i-a invins pe amandoi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)