avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... geoana sau basescu?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

geoana sau basescu?

pe cine votam in turul 2? de ce?:D

oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 14:11, 14 Decembrie 2009
Dedicatie Minciuni...
de la 907 si pana-n prezent
din Vlahuta

" Minciuna sta cu regele la masa,
Dar asta-i cam de multisor poveste:
De cand sunt regi, de cand minciuna este,
Duc laolalta cea mai buna casa."

si de final:

"Vai de aceea democratie care nu mai poate deosebi in care parte se afla dusmanii sai."

:luck:
Ultima modificare: Luni, 7 Decembrie 2009
ContSters82109, utilizator
Pana nu se va pronunta Curtea Constitutionala cu privire la rezultatul oficial al alegerilor nu ne ramane decat sa ne uitam la acest spectacol rarisim!B-)
ileana a scris:

Nu voi face teoria fraudarii..
Am retinut teoria lui Cristian Tudor Popescu cu privire la alegeri intre partid si serviciile secrete..spunea el ca , daca Mircea Geoana castiga , a castigat partidul...
si ar fi un semn bun.
Iata ca nu s-a intamplat asa.
Eu vreau sa fac doar o precizare:Atata timp cat civilizatia, nivelul de trai , standardul in general al vietilor noastre nu se ridica , nu pot avea pretentia ca romanii au timp suficient sa analizeze starea economica,politica, morala a comunitatii din care fac parte.
S-a incheiat un alt capitol si, din pacate, nu putem evolua decat schimband mentalitati. Daca majoritatea a vrut Basescu, asa sa fie.
Astept cu interes sa vad CAND vom avea un guvern si asta au uitat romanii atunci cand au votat.
Urmeaza cred o perioada de mari framantari in toate mediile sociale.
av. Ileana Schwarz

Eu cred ca e in firea romanilor sa nu fie guvern . Sa nu fie lege si ordine .
Cel putin pentru vreo 10 ani nimic nu ii va schimba . Asta e starea de acum din pacate .
Nu mai vreau sa comentez pentru ca as putea spune lucruri neplacute.
Un singur lucru :
Din pacate cred ca Crin Antonescu isi va da demisia (din partid sau de la presedentie), pentru a lasa liberalii sa formeze un guvern ...Este in opinia mea o adevarata pierdere.
MIHAI GRIGORE a scris:

Pana nu se va pronunta Curtea Constitutionala cu privire la rezultatul oficial al alegerilor nu ne ramane decat sa ne uitam la acest spectacol rarisim!B-)

Tu inca mai speri la o rasturnare de situatie Mihai?Nu vezi ca jocurile sunt facute cu mult inainte de alegeri? Aceste fraude nu se organizeaza in cateva zile.

Cineva pe site ne informa care este culmea somnului.....sa te culci seara presedinte si dimineata sa te trezesti prostanac.....
Ultima modificare: Luni, 7 Decembrie 2009
Crissa C, Consilier juridic
Buna seara, tuturor.Iata ca ne gasim intr-o sit fara precedent, nu ne ramane decat sa traim si sa vedem, ca nu mai putem prevedea nimic..... astea sunt vremurile pe care le traim.Oricum eu pe Basescu il vad presedinte si mai vad alegeri anticipate.........am inceput deja sa am veleitati de ghicitoare.....:duh:

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)