avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... geoana sau basescu?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

geoana sau basescu?

pe cine votam in turul 2? de ce?:D

oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 14:11, 14 Decembrie 2009
MIHAI GRIGORE a scris:

Pana nu se va pronunta Curtea Constitutionala cu privire la rezultatul oficial al alegerilor nu ne ramane decat sa ne uitam la acest spectacol rarisim!B-)

Curtea Constitutionala ar trebui sa inceapa cu o aritmetica foarte simpla privitor la modificarile demografice senzationale survenite intre turul 1 si 2. Diferenta de apr.40.000 de cetateni cu drept de vot este cel putin bizara...

:hm:Ce-ati zice de un ... Tariceanu premier?

Este trist ca diaspora, care percepe doar "realitatea" mediatica si cetatenii cu dubla cetatenie din Moldova decid soarta celor care sunt nevoiti sa traiasca aici, in Romania.

Din pacate acest popor a ales ... maneaua lui Guta. Pacat de cei care nu aceleasi afinitati "muzicale".
Ultima modificare: Luni, 7 Decembrie 2009
godspeed, utilizator
Este foarte usor de suportat ca presedinte de acolo din America, Italia, Spania, etc.
Eu am dat in cartile de tarot si mi-a iesit ca iese presedinte Traian Basescu !

Era imposibil sa ma insele cartile de tarot , pentru ca prezic cu o marja de eroare de 0,01 % ce se intampla in urmatoarele 6 ore !
@Nana79- Eu nu spun decat ca , din experienta capatata , am invatat ca este bine sa lasam ca totul sa fie aprobat , vizat , semnat si stampilat! Iar dupa aceea ....asta este! Il felicitam pe presedinte si ii uram sa faca ceea ce stie el cel mai bine! Caci oricum altceva nu am putea face!:)

@Romania_Inedit - Daca cartile tale de tarot sunt asa tari puteai sa semnezi si tu un contract de sondare a opiniei publice si faceai un ban cinstit!B-)
Nu ma pronunt cu privire la modul in care au fost obtinute voturile fiindca este ca la un meci de box....ambii boxeri isi trag pumni! Numai unul ramane in picioare! Ar insemna sa il acuz pe invingator ca nu a stat sa incaseze!B-)
pronick76 a scris:

MIHAI GRIGORE a scris:

Unii oameni nu stiu sa isi felicite adversarul cand acesta castiga!

Ti-l promit ca o sa felicit dupa numararea votului, daca va fi cazul :D

@ Mihai, cum ramane cu felicitarea adversarului?

@godspeed Tariceanu ca premier e ok :) , dar fara bunul simt a lui Crin.

Guvern PD-L, PNL, UDMR.

@Nana79 multi sunt plecati din cauza PSD-ului, daca castiga PSD-ul si eu plecam din tara.

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)