avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... geoana sau basescu?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

geoana sau basescu?

pe cine votam in turul 2? de ce?:D

oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 14:11, 14 Decembrie 2009

Marja de eroare la un sondaj poate sa atinga si 3%, sa nu mai vorbim de sondajele lui Vantu si Voiculescu.

Rusine posturilor TV care au facut campanie pro sau contra in ziua alegerii.
Au aratat ca pentru ei nu exista lege. :( si nici democratie.

Din pacate legile sunt ca panzele de paianjeni, cei mici raman in el, cei mari o rup :(

marius cioca a scris:

Deocamdata, este ultima interventie pe forum. Am sa stau putin sa- mi revin. Mie chiar mi- e frica de ce va urma.

Marius, campania s-a terminat, dar asta nu inseamna ca tre sa pleci, chiar din contra, eu te respect din tot sufletul, chiar daca nu avem aceeasi convingere.
Fiecare persoana a trait era Basescu si era Iliescu altfel, asta e unul dintre motivele pentru care avem viziuni diferite.

marius cioca a scris:

Deocamdata, este ultima interventie pe forum. Am sa stau putin sa- mi revin. Mie chiar mi- e frica de ce va urma. Adio tara europeana.

impartasesc acelasi sentiment, mai multe nu pot si nu vreau sa mai spun.....
Nu voi face teoria fraudarii..
Am retinut teoria lui Cristian Tudor Popescu cu privire la alegeri intre partid si serviciile secrete..spunea el ca , daca Mircea Geoana castiga , a castigat partidul...
si ar fi un semn bun.
Iata ca nu s-a intamplat asa.
Eu vreau sa fac doar o precizare:Atata timp cat civilizatia, nivelul de trai , standardul in general al vietilor noastre nu se ridica , nu pot avea pretentia ca romanii au timp suficient sa analizeze starea economica,politica, morala a comunitatii din care fac parte.
S-a incheiat un alt capitol si, din pacate, nu putem evolua decat schimband mentalitati. Daca majoritatea a vrut Basescu, asa sa fie.
Astept cu interes sa vad CAND vom avea un guvern si asta au uitat romanii atunci cand au votat.
Urmeaza cred o perioada de mari framantari in toate mediile sociale.
av. Ileana Schwarz
Sa va spun o ghicitoare:
Ce conteaza cel mai tare:
Cine este la votare,
Sau cine-i la numarare?

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)