Deocamdata, este ultima interventie pe forum. Am sa stau putin sa- mi revin. Mie chiar mi- e frica de ce va urma.
Marius, campania s-a terminat, dar asta nu inseamna ca tre sa pleci, chiar din contra, eu te respect din tot sufletul, chiar daca nu avem aceeasi convingere.
Fiecare persoana a trait era Basescu si era Iliescu altfel, asta e unul dintre motivele pentru care avem viziuni diferite.
Nu voi face teoria fraudarii..
Am retinut teoria lui Cristian Tudor Popescu cu privire la alegeri intre partid si serviciile secrete..spunea el ca , daca Mircea Geoana castiga , a castigat partidul...
si ar fi un semn bun.
Iata ca nu s-a intamplat asa.
Eu vreau sa fac doar o precizare:Atata timp cat civilizatia, nivelul de trai , standardul in general al vietilor noastre nu se ridica , nu pot avea pretentia ca romanii au timp suficient sa analizeze starea economica,politica, morala a comunitatii din care fac parte.
S-a incheiat un alt capitol si, din pacate, nu putem evolua decat schimband mentalitati. Daca majoritatea a vrut Basescu, asa sa fie.
Astept cu interes sa vad CAND vom avea un guvern si asta au uitat romanii atunci cand au votat.
Urmeaza cred o perioada de mari framantari in toate mediile sociale.
av. Ileana Schwarz
Cu cine ati votat?
lilicrin
Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)