avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... geoana sau basescu?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

geoana sau basescu?

pe cine votam in turul 2? de ce?:D

oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 14:11, 14 Decembrie 2009
Din pacate voturile valabil exprimate de alegatori sunt luate in calcul , nu sondajele de opinie luate la iesirea de la urne de diversi sondori de opinie .

Mie imi pare rau de cei care l-au votat pe Mircea Geoana , mai ales ca si unii din apropiatii mei il votara pe Geoana .
Alo, in ce lume traiti? Sa nu mai avem incredere in sondaje. Era normal. Ati avut dreptate@romania inedit.
Succes!
Cu un ochi plang caci vad cum vom avea un nou "tatuc" care face si el 10 ani la palat! Iar cu celalalt rad fiindca vreau sa vad ce le rezerva viitorul oamenilor acestei tari!Ce naiba! De ce sa dau bani pentru bilete la teatru?!
O sa fie mai multe voturi decat votanti.
Bine ati revenit pe corabia mea zice Basescu,va vorbeste capitanul.Am sa va arat ce inseamna furtuna pe mare!;)
Deocamdata, este ultima interventie pe forum. Am sa stau putin sa- mi revin. Mie chiar mi- e frica de ce va urma. Adio tara europeana.

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)