@Romania- tu ii vezi pe toti cersetori ! Ce sa-i faci, cred ca ti se trage de la portocaliu! Iti recomand cu placere sa votezi si peste 5 ani tot la fel , caci se pare ca vei avea ocazia, daca nu cumva te dezamageste idolul tau si nu mai candideaza!:D
Sa ne fereasca Dumnezeu!Dar va putea sa mai candideze peste 5 ani , numai daca castiga Geoana, pt ca altfel nu-i mai permite Constitutia sau daca va modifica Constitutia,sau daca nu va dori sa ramana vesnic la Cotroceni...........
Acelasi presedinte , Parlament Unicameral si un singur partid la putere aservit intereselor comandantului suprem , mie imi suna sinistru si exact ca la 1989!B-)
Domnule Mihai, mai degraba ca inainte de 1989.Daca ni se intampla asta, inseamna ca ne-o meritam, iar noua care ne aratam impotriva o sa ni se taie limba?Sau vorba lui Vadim :'' ni se va pune botnita''.
Cu cine ati votat?
lilicrin
Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)