avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... geoana sau basescu?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

geoana sau basescu?

pe cine votam in turul 2? de ce?:D

oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 14:11, 14 Decembrie 2009
@Gabriela -sila este un sentiment uman care cred ca ar trebui inlocuita in sufletele noastre cu mila care este un sentiment crestin!
Mie imi este mila de toti necajitii care pentru o bucatica de paine si 2 pesti isi dau votul cu inima plina de speranta unei zile mai bune maine!Imi este mila de tinerii care fac o facultate , fac master , sunt pregatiti dar nu pot gasi un loc de munca la stat sau in institutii publice , fiindca sunt rudele celor care rod oase si spun ca detin puterea absoluta.Imi este mila de parintii care le spun copiilor ca sa invete la scoala fiindca nu au bani sa le cumpere carti si rechizite. Imi este mila de batranii care primesc o pensie amarata si se uita cu tristete la suma pe care o au de plata la intretinere!
Si imi este sila de toti cei care incearca sa ii cumpere pe acesti oameni necajiti cu o paine si 2 pesti!
B-)
Si mila si sila sunt sentimente omenesti, si cata vreme le avem ne califica ca si oameni, insa sunt de parere ca mai sunt si alte sentimente: demnitatea , mandria , dragostea ( in acest caz cea de tara, de oameni, etc), despre care din pacate nu mai vorbeste nimeni, si au cazut in derizoriu.Nu mai discuta nimeni despre patrie si patriotism ....ce e aia?Chiar ati uitat cu totii?Am invata cu totii asta in scoala primara....Hai sa ne amintim si sa incercam sa ne limpezim si sa putem alege pentru noi ,intr-un fel sau altul.Sper ca diseara sa iasa presedintele pe care poporul nostru si-l merita, ceea ce va vota va avea .......daca isi va vinde votul pe o suma derizorie inseamna ca ne vinde pe noi toti.:(
romania inedit a scris:

Din nefericire pentru Geoana , toti prietenii mei care au votat cu liberalii , acuma il voteaza pe Basescu , si sunt foarte indarjiti .

Probabil ca prietenii Dvs. liberali nu au sesizat ca au fost "schimbati" pe electoratul care agreaza manelele lui Guta si "printesa Ardealului" si nu cred ca e doar in virtutea principiului politic "scopul scuza mijloacele", ci este afinitatea "muzicala" naturala si genuina a actualului presedinte.

Din fericire, toti prietenii mei liberali (si sunt multi) care au votat cu Antonescu acum voteaza Geoana.
godspeed a scris:

romania inedit a scris:

Din nefericire pentru Geoana , toti prietenii mei care au votat cu liberalii , acuma il voteaza pe Basescu , si sunt foarte indarjiti .

Probabil ca prietenii Dvs. liberali nu au sesizat ca au fost "schimbati" pe electoratul care agreaza manelele lui Guta si "printesa Ardealului" si nu cred ca e doar in virtutea principiului politic "scopul scuza mijloacele", ci este afinitatea "muzicala" naturala si genuina a actualului presedinte.

Din fericire, toti prietenii mei liberali (si sunt multi) care au votat cu Antonescu acum voteaza Geoana.

Din pacate pentru Geoana , marea majoritate a cetatenilor asculta manele , iar Guta este un manelist care le zice bine .

Dupa ce guvernul propus de Geoana o sa introduca impozitul progresiv , electoratul liberal care acum il voteaza pe geoana , o sa regrete amarnic ziua in care l-au votat pe Geoana .
E doar una dintre chestiile care ma calca pe bataturi... Adica daca te duce capul (si se reflecta si in plan finalciar) trebuie sa imi statul bai pe neuron. Mdaaaa a capitalism imi suna asta :tooth:

Nu suport manele, insa nu votez nici cu gutza, sau mutza ori pritesa ori salam ori cine mai sunt ei. Daca as ajunge sa "pun botu`" la campania de acest gen, sau la afise mazgalite ori filmuletzele care circula pe internet ... probabil as vota cu Geoana
:happy:

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)