avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... geoana sau basescu?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

geoana sau basescu?

pe cine votam in turul 2? de ce?:D

oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 14:11, 14 Decembrie 2009
Eu m-am gandit ca tine degetele de la cealalta mana incrucisate.:))
MIHAI GRIGORE a scris:

... avem de ales intre a arde de vii si a ne arunca pe geam! Asta ca sa ma exprim metaforic!

Eu prefer sa raman si sa incerc sa diminuez focul, chiar cu riscul de a ma alege cu rani. :angry:
Acest exemplu care a generat pagini de dezbatere este un alt exemplu care ilustreaza judecatile extreme la care am ajuns. Nu suntem inaceasta situatie. Pur si simplu daca alegem varianta Geoana- Antonescu- Johannis stingem focul - nu trebuie sa ne aruncam pe fereastra. Este convingerea mea ferma!
PS Repet: nu am nimic impotriva optiunilor politice diferite ci impotriva argumentelor irationale care se aduc de o parte sau de alta.
Ultima modificare: Vineri, 4 Decembrie 2009
marius cioca, utilizator
@ Pronick76- Asta cu tinutul mainii pe Biblie , cartea sfanta , este o gogoritza scoasa din pantoful cu piciorul de lemn a lui Prigoana!L-am pune eu pe dl Prigoana sa jure cu mana pe Biblie pe sanatatea copiilor sai asa sa-i dea DUMNEZEU , ca nu a dat nici un ban din orice valuta(ca vad ca ii plac nuantele si se joaca cu mintea prostilor) pentru a obtine contractele cu primaria pentru ROSAL(firma curatenie ) si ROSAL Enterprisses (cea care ridica masinile in sectorul 3). Sa vedem si noi daca ii mai ranjeste mustata!B-) Eu cred ca si-ar rade-o numai sa nu jure!
Astea sunt smecherii de cativa lei si cativa banuti pentru oameni simpli si creduli!
Perdea de fum!Tara arde si babele se piaptana! Sa fim seriosi ca altele sunt problemele tarii!

@Engfull - Este alegerea fiecaruia sa anuleze votul , sa nu se prezinte la vot sau sa voteze cu oricine doreste!
Alegerea mea a fost intotdeauna , este si va fi intotdeauna de a ma prezenta la vot si a alege sa pun stampila pe varianta pe care , in acel moment , o consider viabila! Caci de aceea am discernamant!

@ Marius _Cioca- Sorin Ovidiu Vantu este un om de afaceri . Bun , rau , malefic , angelic , cum este el! Nici un om nu este perfect si fiecare om de afaceri decide singur cum si ce fel de afaceri sa faca! Dar de la a fi om de afaceri si la a ti se imputa ca ai prieteni sau ca te intalnesti cu cineva este cale lunga! Nici nu vreau sa comentez dificultatile si problemele de sanatate ale lui SOV cum a facut Cosmin Gusa ca sa gaseasca o justificare pentru acea deplasare nocturna a dlui.Geoana! Eu vreau sa comentez impartial si placid un singur lucru: ca sa respiri trebuie sa ai oxigen! Nu poti sa te izolezi si sa nu cauti sustinere , fie ea si de ordin moral! Iar in momentele de cumpana iti cauti aliati. Ca a fost un moment neinspirat ales pentru o astfel de intalnire? Poate! dar cu ce drept decidem noi viata privata a unui om ?!
Dragii mei , luati un tratat sau o carte de istoria romanilor! Cine au fost aliatii marilor voievozi , ai conducatorilor neamului romanesc? Au fost usi de biserica , au fost popi , au fost fecioare neprihanite?! Sa fim seriosi! Este a doua oara cand o spun! Lumea este complexa si oamenii interactioneaza. Este un lucru normal , firesc si de BUN SIMT!
Nu prea stiu de ce mi- ati raspuns mie. Eu gandesc exact la fel. Doar ca il banuiesc pe Vantu de joc necinstit. MiscareA era de la inceput pentru oricine una gresita dpdv politic. De aia suntem toti cu gurile cascate si nu neaparat ca o condamnare a actului lui Geoana.

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)