Cat priveste anularea buletinelor de vot: va rog sa va fie mila de presedintii de sectii care treb sa le numere sa le cumuleze in procesele verbale ca sa le iasa cheia, nu faceti asta :((.Plus de asta va incalcati un drept, cum ar fi fost daca nu ati fi avut drept de vot?Cu tot respectul, hai sa ne comportam ca niste cetateni responsabili! Si macar noi sa respectam democratia!
sunt de acord ..... o stare de nulitate absoluta .....
nu am spus ca nu-mi exercit dreptul constitutional , dar .... imi arat nemultumirea fata de clasa politica ....
respect opinia dvs dle grigore dar .... e o stare de spirit generata de "marea balbaiala"
poate pana duminica .... voi vedea "luminita "de la capatul tunelului .......
scuze . nu am vrut sa generez astfel de neplaceri ....
Apropo de Realitatea Tv: Vantu a fost si a ramas cu Basescu. Dovada este, printre altele, capcana in care l- a prins pe Geoana. Totusi nu cred ca- i cazul sa- i acuzam pe jurnalistii dintr- o parte sau alta. Presa noastra o consider mai mult decat acceptabila.
Cu cine ati votat?
lilicrin
Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)