@Diara + Nana - imi place ca v-ati prins! E clar ca dl respectiv dorea CEC-ul dar nu i se poate da !:D
@ Radu Alexandru - sa inteleg ca imi dati dreptate?B-)
@ Romania.Inedit - indiferent ce am vazut aseara un lucru este clar - avem de ales intre a arde de vii si a ne arunca pe geam! Asta ca sa ma exprim metaforic!
citeam astazi printre editoriale si cineva , nu mai retin bine , spunea ceva de genul ca SOv a vrut sa arate cine este cel care "numeste " presedintii in romania ....
nu as fi crezut ca un om politic , un canditat la o functie , fie ea si de presedinte al unui stat #-o , poate gafa atat de .... copilareste
pana mai ieri as fi mers pe geoana pt diplomatul din el , cu teama ce-i drept de PSD de ce reprezinta ei , de rusinea de a fi nevoita sa-l ascult de la tribune pe vanghelie , in timp ce in spatele lui stau profesori univ , diplomati , intelectuali .... :sorry:
aseara am urmarit aproape socata ..... a fost ... incredibil ..... geoana parca era hipnotizat ....
de basescu m-am saturat ........... de tot sistemul lui , politica lui si tot ce inseamna el
asa ca voi merge la vot si-l voi vota pe "tepes " imi anulez votul
Engfull - am ramas siderat acum o buna bucata de vreme cand , un om pe care il admiram din anumite puncte de vedere(CTP) , a spus ca si tine ca va merge la vot si va anula buletinul de vot. IMi cer scuze dar nu vreau sa o iei ca o aluzie personala! Mi se pare o dovada de lipsa totala de bun simt fata de oamenii care au murit nevinovati la revolutie ca noi sa avem acest drept constitutional. Nu spun ca avem niste candidati impecabili sau ca avem pe cine sa alegem , dar sa anulezi buletinul nu inseamna ca nu ai pe cine sa alegi , inseamna ca esti de acord cu o stare de nulitate absoluta! Ce ar insemna te intreb eu si te rog sa raspunzi sincer , daca ne-am anula cu totii buletinele de vot???!!!
Cu cine ati votat?
lilicrin
Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)