avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... geoana sau basescu?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

geoana sau basescu?

pe cine votam in turul 2? de ce?:D

oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 14:11, 14 Decembrie 2009
Cred ca da , cata vreme Geoana a jurat aseara cu mana pe Biblie ca nu i-a promis acestuia nimic.Ceva s-a intamplat acolo.
@Diara + Nana - imi place ca v-ati prins! E clar ca dl respectiv dorea CEC-ul dar nu i se poate da !:D
@ Radu Alexandru - sa inteleg ca imi dati dreptate?B-)
@ Romania.Inedit - indiferent ce am vazut aseara un lucru este clar - avem de ales intre a arde de vii si a ne arunca pe geam! Asta ca sa ma exprim metaforic!
Domnule Mihai, suntem fete destepte!:">
citeam astazi printre editoriale si cineva , nu mai retin bine , spunea ceva de genul ca SOv a vrut sa arate cine este cel care "numeste " presedintii in romania ....
nu as fi crezut ca un om politic , un canditat la o functie , fie ea si de presedinte al unui stat #-o , poate gafa atat de .... copilareste

pana mai ieri as fi mers pe geoana pt diplomatul din el , cu teama ce-i drept de PSD de ce reprezinta ei , de rusinea de a fi nevoita sa-l ascult de la tribune pe vanghelie , in timp ce in spatele lui stau profesori univ , diplomati , intelectuali .... :sorry:
aseara am urmarit aproape socata ..... a fost ... incredibil ..... geoana parca era hipnotizat ....

de basescu m-am saturat ........... de tot sistemul lui , politica lui si tot ce inseamna el

asa ca voi merge la vot si-l voi vota pe "tepes " imi anulez votul
Engfull - am ramas siderat acum o buna bucata de vreme cand , un om pe care il admiram din anumite puncte de vedere(CTP) , a spus ca si tine ca va merge la vot si va anula buletinul de vot. IMi cer scuze dar nu vreau sa o iei ca o aluzie personala! Mi se pare o dovada de lipsa totala de bun simt fata de oamenii care au murit nevinovati la revolutie ca noi sa avem acest drept constitutional. Nu spun ca avem niste candidati impecabili sau ca avem pe cine sa alegem , dar sa anulezi buletinul nu inseamna ca nu ai pe cine sa alegi , inseamna ca esti de acord cu o stare de nulitate absoluta! Ce ar insemna te intreb eu si te rog sa raspunzi sincer , daca ne-am anula cu totii buletinele de vot???!!!

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)