avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... geoana sau basescu?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

geoana sau basescu?

pe cine votam in turul 2? de ce?:D

oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 14:11, 14 Decembrie 2009
Gluma ta este precum bancul acela: "Operatia reusita , pacientul mort!"
:D
Pacientul este mort in colivie! 81% - 19% ! Suna foarte descurajant din partea unui televoting deschis mai ales fanaticilor de la sediile de campanie! caci baietii astia care muncesc ca robii 20 de ore din 24 pentru a-si face din candidatul lor un super erou sunt pe telefoane cu ambele maini! Si totusi nu fac fata valului de opinii contra din toata tara! Chiar as dori sa se afiseze la TV si cati votanti au fost! Fiindca sunt cu zecile de mii!
Nu fiti asa entuziasmat; nu stiu ce efect va avea tampenia cu Vantu( capcana in care a fost atras Geoana).
Eu cred ca intre arestarea lui Nicolae Popa si intrevederea lui Mircea Geoana cu SOV este o legatura .

In orice caz , dupa evenimentele de ieri , s-a vazut ca Mircea Geoana este doar un prostanac .
Stimati useri.
Dupa INTALNIREA de aseara dintre cei doi, eu as propune modificarea topicului din geoana sau basescu? / in Bute sau Andrade? Ce parere aveti? Cum comentati meciul direct? Sau nu mai este interesant. Campanie electorala mai este pana maine 05.12.2009 la ora 07,00.
Succes!
romania inedit a scris:

Eu cred ca intre arestarea lui Nicolae Popa si intrevederea lui Mircea Geoana cu SOV este o legatura .

Este ilogica legatura. Din acest punct de vedere capcana a fost bine gandita. De ce sa se fi intalnit in noaptea dinaintea confruntarii? Ce graba era? Doar nu putea sa- l elibereze Geoana, sau sa- l "impiedice sa vorbeasca", asa, imediat. Putea sa astepte pana cand, eventual, ajunge presedinte.s- au credeti ca Geoana are pile la justitia din Indonezia?
Sunt curios totusi cu ce argument l- a convins Vantu sa vina la el.
PC Mai am un argument ca Vantu e mana- n mana cu Basescu: la atras in capcana: presupunand ca Geoana- i fraier, Vantu ma indoiesc ca e, deci nu l- ar fi chemat la el.

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)