avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... geoana sau basescu?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

geoana sau basescu?

pe cine votam in turul 2? de ce?:D

oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 14:11, 14 Decembrie 2009
Intotdeauna exista victime colaterale! Si disputele politice , desi sunt civile , isi au victimele lor!
Insa nu este cazul sa dam vina pe mineri sau pe comunisti !Pentru aceste fapte raspund cei care le-au savarsit!
Cum cei care au facut acea gradinita necorespunzator vor trebui sa raspunda in fata legii pentru moartea acelui suflet nevinovat!
De ce divagam de la problemele principale si de la cum a involuat/evoluat tara in ultimii 5 ani? Sa lasam alte subiecte legate de imaginea cuiva si sa abordam continutul! E cam de neabordat? Hmmm!
Nu sunt pro Basescu, dar n-am alternativa :( pentru ca nu pot sa suport pe Iliescu si inca vreo 6 persoane din conducerea PSD.
Geoana este un copil cuminte care face tot ce-i zice taticu Iliescu si asta este problema lui majora.

Imi pare rau daca am jignit pe cineva, chiar daca eram inca copil nu pot uita

- mineriada (Viorel Ene, preşedintele „Asociaţiei Victimelor Mineriadelor”, a declarat că „Există documente, mărturii ale medicilor, ale oamenilor de la cimitirele Domneşti şi Străuleşti. Cu toate că am afirmat tot timpul că cifra reală a morţilor este de peste 100, nimeni nu ne-a contrazis până în prezent şi nu a existat nici o poziţie oficială împotrivă”)

- conflictul Targu Mures (Rezultatul acestor confruntări poate fi descris astfel în date: 5 morţi - 2 români şi 3 maghiari, 278 de răniţi.),

- conflictul Satu Mare etc.

[ link extern ]

Pentru mine nimic nu este mai presus, decat viata unui om.
"Pentru mine nimic nu este mai presus, decat viata unui om."
Asa este. Dar ca si @Nana 79 culpabilizati in masa. Nu- i cinstit. Eu propun sa nu atingem subiecte sensibile care duc spre un subiectivism extrem.
Sunt deacord cu Nana79!Nu ati observat cum incearca sa ne arunce cu praf in ochi inainte de alegeri prin finalizarea unor lucrari de anvergura precum controversatul pasaj de la Baneasa,vestita autostrada diverse lucrari precum si cea de la Targoviste s.a.m.d.?!
Nana79 a scris:

Domnilor,colegi,lasati culoarea pijamalelor voastre,pt ca se intampla lucruri mult mai grave:a murit un copil din graba autoritatilor pdl-iste de a da la gata un parculet ptr copii la Targoviste.Graba lor electorala a dus la ingeri un copil nevinovat.Sa le fie rusine!

Numai un copil a murit?Multi. Dar de sinuciderile din lispa posibilitatilor de a mai plati ratele la banca, de batranii care nu mai au bani de medicamente sau bolnavii de hepatita,sida, etc. care astepta un tratament pana mor????Lista este mare,nu are sens sa mai continuam.Rusine?Nu stiu ei ce este aia.
Spunea cineva ca este curios in seara asta la confruntare sa vada ce program de guvernare isi asuma fiecare candidat..Pai din gura oricine poate sa spuna multe.Si Basescu acum 5 ani ne promitea o alta Romanie.
Dumnezeu cu mila!

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)