avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... geoana sau basescu?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

geoana sau basescu?

pe cine votam in turul 2? de ce?:D

oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 14:11, 14 Decembrie 2009
Am fost un pic dezamagit de ultima dezbatere.
La Basescu ma asteptam la lovituri sub centura asa cum a facut. Ma astepatam la a-si atribui toate meritele, iar nereusitele sa fie ale altora, numai ale lui nu.
Dar ma asteptam la Geoana sa fie mai pregatit, mai pe faza, sa stie sa-i raspunda prompt, la obiect si sa-l linisteasca. De exemplu, nu am inteles de ce cand a avut dreptul sa-i puna o intrebare lui Basescu la intrebat "ce a facut in ultimii 5 ani"!? Oare cine l-a invatat, cu cine s-a consultat sa puna o intrebare care sa-i ridice mingea la fileu adversarului care si-a etalat toate realizarile.
Au facut amandoi greseli in aceasta confruntare.
Eu l-am votat pe Antonescu si acum votez tot cu el chiar daca pun stampila pe Geoana pentru ca asa va fi si Antonescu la putere, cu membri in guvern, cu pozitii cheie in parlament, etc.
adriantot a scris:
Eu l-am votat pe Antonescu si acum votez tot cu el chiar daca pun stampila pe Geoana pentru ca asa va fi si Antonescu la putere, cu membri in guvern, cu pozitii cheie in parlament, etc.

Eu cred ca astea-s vise. Coalitia asta e moarta de dinainte de nastere, ii dau maxim 6 luni daca va fi cazul!
Se pare ca dl. Geoana nu a putut fi conectat cu tov.Ilici si de aceea nu a putut da raspunsurile scontate ....un ......ce sa-i faci
L-a cam dovedit la vorbe dl. base , dar sincer daca tot am trait in comunism o mare perioada de timp, m-am obisnuit cu el asa ca ce mai conteaza votez Geoana
Daca tot spuneti ca sunteti obisnuit cu regimul dinainte de '89, ca ati trait mult in comunism, puteti sa votati cu Basescu.
Amintiti-va de biografia celor 2 candidati si vedeti ca anul revolutiei l-a gasit pe Geoana inginer intr-o intreprindere oarecare, iar pe actualul presedinte intr-o functie inalta, o functie ce nu putea fi detinuta de un absolvent al unei scoli de ofiteri decat daca era si bine infipt in nomenclatura comunista.
In politica Basescu s-a afirmat pe listele FSN-ului Vaslui, iar Geoana ca ambasador in SUA.
Acum, la dezbaterea finala poate unora le-a scapat cand a amintit in trecere ca el este inginer ca si Geoana. De cand un ofiter (absolvent in 1976, nu astazi) are diploma de inginer? Poate nu stie multa lume dar ofiterii nu prea treceau la grade superioare pana nu faceau o facultate civila, cursuri de 2 ani la academia militara, sau politica.
Sunt doar cateva amanunte care fac diferenta.
Dar nu se va scufunda Romania indiferent cine va ajunge presedinte. Oricine va ajunge nu va putea sa faca singur nimic si va trebui sa se bazeze si pe partide, pe oameni.
Succes !
adriantot a scris:

Dar nu se va scufunda Romania indiferent cine va ajunge presedinte. Oricine va ajunge nu va putea sa faca singur nimic si va trebui sa se bazeze si pe partide, pe oameni.
Succes !

Va inselati, pericolul este real
In legatura cu Geoana: toti suntem nemultumiti ca a reactionat prost, dar credeti-ma este ingrozitor de greu sa faci fata agresivitatii. Eu sunt "certaret" de felul meu in discutii si nu ma las, chiar incerc sa domin conversatia, dar daca interlocutorul devine agresiv nu sunt in stare sa reactionez potrivit; ma pierd, sau abandonez lupta. Nimeni nu a comentat faptul ca Basescu nici nu l- al asat pe Geona sa se justifice, intrind peste el. Oricum, faptul ca a intrat in capcana ducandu- se la Vantu, tot Prostanac il face, dar:

Rep.: Veţi fi prostănac în continuare?
M.G.: Da, îmi place Charlie Chaplin. Sîntem mereu prostănacul cuiva. Acest adevăr este, fără îndoială, un element esenţial în definirea lui Homo sapiens sapiens din cele mai vechi timpuri.
Interviul din Catavencu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Decembrie 2009
marius cioca, utilizator

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)