avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... geoana sau basescu?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

geoana sau basescu?

pe cine votam in turul 2? de ce?:D

oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o
Cel mai recent răspuns: handsu , utilizator 14:11, 14 Decembrie 2009
ricu a scris:

ptr prietenul meu de forum romania inedit

daca putem pune in dreptul psd = comunisti , atunci acelasi lucru putem spune si despre PDL = fripturisti

si acum sa si argumentez in 1996 au fugit din PSD sau cum se numea pe atunci fiindca au simtit ca friptura in viitori 4 ani va fii la conventia democratica , peste 50% au revenit inapoi in psd in 1999 -2000 iar prin 2004 iar in alianta D.A. si liberali au facut la fel si au dat seama ca traian basescu este un motor ptr ei asa ca ...... las la latitudinea dvs ce o fii mai rau comunism sau cu fundul acolo unde este cascavalul

daca basescu nu va iesi presedinte cel putin jumatate peste 4 ani vor fii liberali sau chiar social democrati

Eu cred ca este evident ca toti politicienii sunt fripturisti si nu cred ca trebuie sa intram peste topicul www.avocatnet.ro/content/for...

Multumesc pentru intelegere !
In capitalismul primitiv de la noi toti sunt fripturisti nu numai politicienii. Deci nu este un criteriu de vot. Asa incat sunteti pe o pista gresita.
MIHAI GRIGORE a scris:

Stimate Marius Cioca ! Oamenii nu voteaza interviuri din Catavencu sau glume pe seama unuia sau altuia dintre candidati!

Nici eu nu votez in functie de asta. Am incercat si eu o timida manipulare.
A trecut timpul lui Basescu!
Hlizeala lui, hohotele, glumele smechere de cartier, minciuna si prostia pe fata, plansul in fata natiunii....
Credeti ca acesta este omul care trebuie sa ne reprezinte inca 5 ani??
Ce caracter trebuie sa ai sa poti sa minti cu atata seninatate!!!
Eu nu-l mai vreau!!
Cum poti sa-i faci pe altii comunisti cand si tu ai fost comunist! Se potriveste cu ..."hotul striga hotii".
Toti care am trait in acea perioada am fost comunisti (aveam carnete UTC, de membru de partid, scria pe carnet "Proletari din toate tarile, uniti-va!) dar depindea de fiecare cat era "de implicat".
Cred ca dupa 20 ani am ajuns si noi sa ne dorim altceva, un presedinte inteligent, fotogenic, impunator, cu prestanta cand apare in public, la TV, sa-ti doresti sa-l asculti, nu ar strica sa fie si frumos, sa fie serios, impartial, un mediator, ......sa aibe calitatile unui "leadership" .
Sau vreau prea mult???!!!
Imi mentin optiunea: va iesi Geoana, presedinte!
Daca nu, va fi Jale!!
Mult succes! :luck:
De ce Geoana

Ma-ntorceam joi seara de la birou iar taximetristul asculta "confruntarea" dintre cei doi. E drept, mai mult o ascultam eu, el se-ntorcea mereu spre mine si-mi spunea indignat "ce circ!". M-am intrebat atunci, joi seara, ce-ar mai putea spune Traian Basescu, tocmai el care n-a avut niciodata nimic de spus. Si, fara sa vreau, mi-am reamintit cine este Traian Basescu.

Este tipul de om marunt, macinat de ambitii la fel de marunte si insotit permanent de un singur prieten, tupeul fara margini.
Este tipul de om care vrea sa ajunga "cineva" indiferent prin ce mijloace, dar "cineva" pentru el este exclus sa insemne "profesor universitar".
Este tipul de om care nu-si recunoaste rudele de la tara sau pe cele fara nenumarate diplome. Pentru el, nu-i asa, nu scoala conteaza ci numarul diplomelor.
Este tipul de om care va face orice pentru bani pentru ca numai aparentele conteaza. Pe acelasi criteriu, al aparentelor, isi va alege nevasta si "prietenii".

Pe scurt, este tipul de om de care mi-e sila.

Gabriela Pintea
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)